Miten koronavirus vaikuttaa Motonetiin? Lue lisää tästä »
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut
Toimitettavaan tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilattujen tuotteiden lukumäärä tai niiden koko eivät vaikuta toimituskulujen suuruuteen.
 

 

 TOIMITUSTAPA

 TOIMITUSKULU (hinnat per lähetys)

 Nouto tavaratalosta

 Alk. 0 € (Tavaratalojen väliset siirrot alkaen 6,90 €)

 Postipaketti

 4,90 €

 Postipaketti kotiinkuljetuksella (Kotipaketti)

 9,90 €

 Matkahuollon Lähellä-paketti

 5,10 €

 Matkahuollon Bussipaketti

 5,10 €

 Schenker kotiin toimitus

 39,90 €

Toimitustavat
Toimitukset lähetetään Postin tai Matkahuollon kuljettamana. Haluamasi toimitustavan voit valita verkkokaupassa ostotapahtuman toimitustapa välilehdeltä. Toimitamme tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen. Emme toimita verkkokaupan tai puhelinmyynnin tilauksia Ahvenanmaan postinumeroihin.

Nouto tavaratalosta
Tilaa verkkokaupasta ja nouda tuotteet tavaratalosta. Valitse tilauksesi noutopaikaksi haluamasi Motonet tavaratalo, saat tilauksesi toimitettuna tavarataloon. Palvelu on vain kanta-asiakkaille. Lisätietoja löydät täältä.

Huom! Tavaratalojen välisistä tuotesiirroista veloitamme alkaen 6,90 € siirtomaksun. Maksu maksetaan tuotetta noudettaessa tavarataloon.

Maksutapoina nouto tavaratalosta -toimitustavan kanssa käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit (ei American Express). Jos tuotteet löytyvät noutopaikaksi haluamasi Motonet tavaratalon varastosta, on tilaus noudettavissa yleensä muutaman tunnin kuluessa tavaratalojen aukioloaikojen puitteissa. Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Toinen henkilö voi noutaa nouto tavaratalosta -tilauksen mikäli hänellä on tiedossa tilauksen tilausnumero.

Postipaketti:
Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tilauksen yhteydessä antamaasi matkapuhelinnumeroon. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Voit seurata tilauksen kulkua myös toimitusvahvistuksessa olevan seurantatunnuksen avulla Postin sivuilla https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/

Postin kotiinkuljetus, Kotipaketti
Posti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Postin Oma noutopiste -palvelu

Postin Oma noutopiste- palvelun avulla voit itse valita, mistä postista tai automaatista noudat pakettisi. Palvelu on maksuton. Lue lisää palvelusta Postin sivuilta https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/vastaanota/lahetysten-vastaanottaminen.html.

Matkahuolto, Bussipaketti 
Lähetyksen enimmäispaino 55 kg.

Matkahuolto, Lähi-paketti
Lähetyksen enimmäispaino 30 kg.

Voit seurata tilauksen kulkua myös toimitusvahvistuksessa olevan seurantatunnuksen avulla Matkahuollon sivuilla https://www.matkahuolto.fi/seuranta.

Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tilauksella antamaasi matkapuhelinnumeroon, tai numeron puuttuessa kirjeellä.

Schenker kotiin toimitus

Suurikokoisten tuotteiden toimitus haluttuun osoitteeseen. Toimitukset sisä-Suomeen, ei saaristoon. Toimitusaika 2-3 vuorokautta. Ei sisäänkantoa. Toimitus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin autolla pääsee. Lue lisää toimituksen vastaanottamisesta täältä.

Yleistä toimituksista

Kuljetusteknisistä syistä emme voi lähettää yli 35 kg tuotteita Postin kautta tai yli 55 kg tuotteita Matkahuollon kautta. Näitä tuotteita voit kuitenkin tilata ja noutaa maksutta kaikista Motonet tavarataloista. Öljyt ja nesteet sekä akut toimitetaan ainoastaan Matkahuollon kautta.

Matkahuollon Lähellä-pakettia ei voi käyttää akkujen toimittamiseen.

Osa tuotteista on ominaisuuksiensa vuoksi rajattu noudettavaksi tavaratalosta.

HUOM! Seuraavat tuotteet ja tuoteryhmät tilattavissa vain "Nouto tavaratalosta" toimitustavalla:
    - palavat nesteet
    - aerosolit
    - yli 20 litran öljyastiat

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä