Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitustavat

Toimitukset lähetetään Postin tai Matkahuollon kuljettamana. Haluamasi toimitustavan voit valita verkkokaupassa ostotapahtuman toimitustapa välilehdeltä. Toimitamme tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen. Emme toimita verkkokaupan tai puhelinmyynnin tilauksia Ahvenanmaan postinumeroihin.

Posti Postipaketti: Maksimissaan 35kg / kolli ja lähetyksen mitat 180x80x60 cm. Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Paketti on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä.

Posti Kotiinkuljetus: Maksimissaan 35kg / kolli ja lähetyksen mitat 300x80x60 cm. Tämä toimitustapa sopii sinulle, joka haluat paketin toimitettuna kotiovelle asti. Paketti toimitetaan kotiin pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postilähetti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja kaksi kalenteriviikkoa, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Matkahuolto, Bussipaketti: Lähetyksen enimmäispaino 55 kg / kolli ja lähetyksen mitat 300x120x60 cm.

Matkahuolto, Lähellä-paketti Lähetyksen enimmäispaino 30 kg. Lähetyksen enimmäispituus 1,5 metriä. Kolmen ulottuvuuden enimmäispituus 240 cm (pituus + leveys + korkeus). Nouto tavaratalosta Tilaa verkkokaupasta ja nouda tuotteet maksutta. Valitse tilauksesi noutopaikaksi oma lähin Motonet tavaratalo, niin saat tilauksesi ilman toimituskuluja. Maksutapoina nouto tavaratalosta toimitustavan kanssa käyvät käteinen, Visa, Visa debit, Visa credit/debit, Visa Electron, Mastercard, Debit Mastercard, Mastercard credit/debit, Maestro sekä Diners Club.

Nouto tavaratalosta

Nouto tavaratalosta toimitustapa on käytössä arkisin. Jos tuotteet löytyvät varastosta on tilaus noudettavissa neljän (4) tunnin kuluessa tavaratalojen aukioloaikojen puitteissa.

Toimituskulut

Toimitettavaan tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilattujen tuotteiden lukumäärä tai niiden koko eivät vaikuta toimituskulujen suuruuteen, vaan hinta on kiinteä, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä.

Nouto tavaratalosta 0 € (kanta-asiakkaille)

Matkahuolto, Bussipaketti 4,90 € (jos bussiennakko +3,50 €) / lähetys

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 € (jos bussiennakko +3,50 €) / lähetys 

Posti Postipaketti 4,90 € (jos postiennakko +3,50 €) / lähetys

Posti Kotiinkuljetus 13,40 € / lähetys

Yleistä toimituksista

Tällä hetkellä emme toimita yli 35 kg tuotteita Postin kautta eikä yli 55 kg tuotteita Matkahuollon kautta. Näitä tuotteita voit kuitenkin tilata ja noutaa maksutta kaikista Motonet tavarataloista. Huomioithan, että öljyt ja nesteet sekä akut toimitetaan ainoastaan Matkahuollon kautta. Matkahuollon Lähellä-pakettia ei voi käyttää akkujen toimittamiseen. Osa tuotteista on ominaisuuksiensa vuoksi rajattu noudettavaksi tavaratalosta. HUOM! Seuraavat tuotteet ja tuoteryhmät tilattavissa vain "Nouto tavaratalosta" toimitustavalla: - palavat nesteet - aerosolit - yli 20 litran öljyastiat - suurikokoiset tai painavat tuotteet

Miksi tilaustani ei ole toimitettu? Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa tilauksen tiedot sinulle sähköpostilla toimitetusta tilausvahvistuksesta tai verkkokaupan tilaushistoriasta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 040 319 0190 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@motonet.fi. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Ostoskori on tyhjä