Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Villkor för Motonets stamkundsprogram

Anslutning till stamkundsprogrammet och stamkundskortet

Person som fyllt 18 och har finskt eller svenskt medborgarskap kan bli stamkund hos Motonet. Personer med svenskt medborgarskap kan ansluta sig som stamkund i Motonets varuhus i Torneå samt på Motonets webbsida. Finska medborgare kan ansluta sig som stamkund i alla Motonet-varuhus i Finland samt på Motonets finskspråkiga webbsida. Det är gratis att bli stamkund.

Du kan utnyttja stamkundsrabatterna utan något separat stamkundskort, du kan identifiera dig som stamkund med ditt körkort eller ID-kort. För att körkortet eller ID-kortet ska kunna användas för identifiering skapas stamkundskontot med ditt personnummer. Personnumret skyddas med en enkelriktad kryptering och omvandlas till en personlig identifierare. Personnumret lagras inte i vårt stamkundssystem.

Stamkunden kan om så önskas få ett separat stamkundskort, t.ex. om han eller hon inte har ett körkort eller ID-kort eller om man inte vill använda kortet för att identifiera sig. Stamkundskortet fås från kundbetjäningen i närmaste Motonet-varuhus. Stamkundserbjudandena och -förmånerna gäller först efter att kortet avhämtats från varuhuset. Stamkunden kan även skaffa ett parallellkort för familjemedlemmar. Parallellkortet registreras enligt innehavaren av huvudkortet. Parallellkortet fås från kundbetjäningen i Motonet-varuhuset.

Stamkundsförmåner

När du blir stamkund får du som anslutningsförmån 10 % rabatt på slutsumman för valfritt engångsköp. Rabatten ges inte på presentkort eller på pant-, leverans- eller förskottsavgifter eller andra motsvarande avgifter. Anslutningsförmånen kan användas i varuhusen eller nätbutiken. Förmånen är personlig och kan endast användas en gång. Vid ett inköp kan man antingen använda en anslutningsförmån eller en köpförmån.

Kunder som anslutit sig till Motonets stamkundsprogram kan utnyttja gällande stamkundspriser och -förmåner i alla Motonet-varuhus. Dessutom kan kunden få andra förmåner som t.ex. förmånssedlar och köpförmåner. Varje månad lottar Motonet ut 100 euros presentkort samt årsprenumerationer av tidningen Tekniikan Maailma bland alla stamkunder som gjort inköp i varuhusen eller i nätbutiken.

Observera att köp från nätbutiken endast levereras till adresser i Fasta Finland. Vi levererar inte beställningar från nätbutiken eller telefonförsäljningen till Åland eller Sverige.

Kunduppgifter

Motonet sparar stamkundens personuppgifter i ett stamkundssystem. Motonet behandlar personuppgifterna enligt den finska personuppgiftslagen. Den som anslutit sig som stamkund får bekräftelse per e-post.

De uppgifter som vi samlar använder vi för att kunna erbjuda våra stamkunder förmåner och tjänster samt för att sköta kundförhållandet. Personuppgifterna överlämnas inte till användning utanför Motonets stamkundsprogram.

Stamkundssystemet sparar informationen om inköp som stamkunden gjort. Denna information kan användas för att rikta marknadsföringen så att den intresserar kunden. Information om inköp används även till att utveckla våra tjänster och vårt sortiment.

Om dina kunduppgifter ändras, kan du uppdatera dessa i varuhuset eller kontakta kundbetjäningen på adressen stamkund@motonet.fi.

Uppsägning av stamkundsrelationen

En kund kan säga upp sin stamkundsrelation genom att meddela detta till kundbetjäningen i Motonets varuhus eller per e-post (stamkund@motonet.fi).

 

Kontaktuppgifter för Motonets stamkundsprogram

Postadress:
Motonet Oy, PB 131, 20251 ÅBO

E-postadress:
stamkund@motonet.fi

 

Ostoskori on tyhjä