Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Sponsorointi

Tavoitteenamme on toimia yhteiskunnallisena vastuunkantajana ja huomioida toiminnassamme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta osoituksena ovat Motonetin emoyhtiölle myönnetyt useat tunnustukset vastuullisesta liiketoiminnasta. Motonet sponsoroi ja tukee vuosittain erilaisia järjestöjä, hankkeita sekä yhteistyökohteita. Haluamme keskittyä pitkäkestoisiin yhteistyösopimuksiin sponsoroitaviemme kanssa.

Motonet haluaa osaltaan innostaa ihmisiä liikunnallisen ja terveellisen elämän pariin. Haluamme tukea ja avustaa sponsoroitaviamme yhteistyöprojekteissamme Motonetin yrityskuvan mukaisesti. Sponsoroitavien valinnassa kiinnitämme huomiota kohderyhmiemme tavoittamiseen, näkyvyyteen ja molempien osapuolten vastavuoroiseen yhteistyötoimintaan.

Meille on tärkeää, että sponsoroitavamme jakavat yhteiset toimintatavat ja arvot kanssamme.

Motonet on Suomen yleisurheilumaajoukkueen pääyhteistyökumppani

Suomen Urheiluliitto ja Motonet ovat allekirjoittaneet mittavan yhteistyösopimuksen, jonka myötä Motonet jatkaa Suomen yleisurheilumaajoukkueen pääyhteistyökumppanina vuoden 2016.

Team Finland -pääyhteistyökumppanuuden lisäksi sopimus kattaa myös Eliittikisasarjan ja Ruotsi-ottelun yhteistyökumppanuuden.

"Motonet on tukenut suomalaista yleisurheilua jo useita vuosia. Tällä uudella sopimuksella haluamme jatkaa tukeamme sekä huippuyleisurheilutapahtumiin että myös suoraan urheilijoille. Pidän tärkeänä, että yritysmaailma on omalta osaltaan mukana edistämässä suomalaista urheilua haastavasta taloustilanteesta huolimatta.  Lisäksi yleisurheilu on erittäin seurattuna ja suomalaisia kiinnostavana urheilumuotona aidosti Motonetille erinomainen ympäristö saada yritykselle haluttua näkyvyyttä ja positiivista huomioarvoa", Motonetin toimitusjohtaja Eero Broman toteaa tehdystä yhteistyösopimuksesta.

Motonet tukee ja tekee yhteistyötä suomalaisten huipulle pyrkivien ja huipulla jo olevien yleisurheilijoiden kanssa. Motonet ryhmään kuuluvat mm.

  • Kristiina Mäkelä
  • Samuli Eriksson
  • Mikko Kivinen
  • Linda Sandblom
  • Lassi Etelätalo
  • Katri Hirvonen
  • Meri Rantanen
  • Arttu Vattulainen

Lue lisää Motonet ryhmään kuuluvista urheilijoista täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostoskori on tyhjä