Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Säännöt

1. Järjestäjä
Motonet Oy, Pläkkisepänkatu 2, 20320 Turku (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika
Kampanja-aika on 21.5.–2.10.2016, minkä jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Motonetin kanta-asiakkaat voivat osallistua kilpailuun 21.5.–2.10.2016 välisenä aikana seuraavasti:
• Liity tapahtumaan Motonet MP-Facebooksivulla
• Mene Motonet SM-Motocross -kisapaikalle
• Postaa tapahtumasivulle kuva kisapaikalta, merkkaa se aihetunnistimella #menossakaliforniaan #motonetsmmotocross

5. Palkinto ja sen arvonta
Motonet arpoo kilpailuun osallistujien kesken voittajan. Voittajan on oltava täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö.

Palkinto arvotaan 3.10.2016 Turussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

Palkinto sisältää lennot Helsinki-Los Angeles-Helsinki, kuljetukset tapahtumapaikoille, sisäänpääsymaksut supercross-kilpailuun, ajoharjoittelua ja majoituksen RaceSoCal-ranchilla. Palkintoon sisältyy ajoharjoittelua motocrossradalla. Voittaja vastaa itse siitä, että hänellä on voimassa oleva vakuutus (esim. vapaa-ajan vakuutus), joka kattaa ajamisen ulkomailla.

Palkinnon arvo on 3000 €.

6. Palkinnon luovutus/julkisuus
Voittajan nimi ilmoitetaan kampanjasivustolla. Lisäksi voittaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon tiedon palkinnon voittamisesta. Voittajan nimi voidaan julkaista myös järjestäjän muissa sähköisissä palveluissa. Osallistuja vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli voittoilmoitus palautuu/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Järjestäjän oikeudet
Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

9. Arpajaisvero/vaihto
Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan lakisääteisestä arpajaisverosta näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Ostoskori on tyhjä