Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Motonet Oy, PL 131, 20251 TURKU

Arvonnan palkintoina on 20 kpl kahden hengen vapaalippupakettia MP19 Moottoripyörämessuille Helsingin Messukeskukseen 1.-3.2. Arvontaan voivat osallistua Motonetin kanta-asiakkaat.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, myös liput toimitetaan sähköisesti. Sähköpostiosoitteen on oltava sama, kuin kanta-asiakasrekisteriin tallennettu.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan, muuhun tavaraan tai palveluun. Palkinto ei sisällä kuljetuksia, majoitusta tai aterioita.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Motonet Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Taakkatelineiden asennuksen palveluhinnasto

PALVELU HINTA

Kuljetuslaatikon nosto ajoneuvon katolle ja kiinnitys valmiiksi asennettuihin taakkatelineisiin.

19,90

Esikootun (ReadyFit) taakkatelineen asennus kattokaiteilla tai pintakiskoilla varustettuun ajoneuvoon. Myös niiden mallien, jotka vaativat sovitepalan/ asennusarjan esikootun taakkatelineen jalan ja kaiteen/kiskon väliin.

19,90

Useasta osasta koottavan taakkatelineen asennus ajoneuvon katolle asennuspisteestä riippumatta (kattokaide/kisko, valmis kiinnityspiste, vesiura, ovikarmi jne.). Eli kaikki Mont- Blanc- ja Thule-taakkatelineratkaisut, jotka koostuvat erillisistä jalkasarjasta, telineputkista ja mahdollisesta asennus/kiinnikesarjasta.

39,90

Polkupyörän kuljetustelineen asennus vetokoukkuun tai ajoneuvon katolle, valmiiksi asennettuun taakkatelineeseen.

9,90

Palvelu pääsääntöisesti Motomaatissa. Motomaatin ollessa suljettuna kysy palvelua infosta tai palvelutiskiltä.

1. Arvonnan järjestää:
Motonet Oy

2. Osallistumisaika:
Arvontaan voi osallistua torstaihin 15.11. mennessä.

3. Osallistumistapa ja -oikeus:
Arvontaan voivat osallistua Motonetin kanta-asiakkaat täyttämällä sähköisen arvontalomakkeen 15.11. klo 23:59 mennessä. Osallistumislomakkeelle annetun sähköpostiosoitteen on oltava sama, kuin kanta-asiakasrekisteriin tallennettu. Tarvittaessa sähköpostiosoitteen voi päivittää motonet.fi-sivujen Omat Sivut -osiossa tai lähettämällä viestin osoitteeseen kanta-asiakas@motonet.fi. Motonet Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

4. Palkinnot:
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kanta-asiakkaidemme kesken arvotaan viisi voittajaa, jotka saavat valita palkinnokseen yhden Black Friday -tarjoustuotteemme. Kukin voittaja vastaa tuotteen noutamisesta ja kuljettamisesta. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluun. Palkinto ei sisällä majoitusta, matkoja tai ruokailua. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän toimesta sen omissa tiloissa 16.11.18.

5. Voitosta ilmoittaminen ja palkinnon lunastaminen:
Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse/puhelimitse. Voittajien nimet julkaistaan kilpailusivulla (etunimen ensimmäinen kirjain ja sukunimi). Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta 1 vuorokauden kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto lunastetaan torstaina 22.11. voittajan kanssa sovitusta Motonet-tavaratalosta sovittuna aikana. Palkinnon lunastustilanne voidaan video- tai valokuvata, ja kuvattua materiaalia voidaan hyödyntää ilman erillistä ilmoitusta tai palkkiota Motonetin Black Friday -markkinoinnissa.

6. Henkilötiedot ja tietosuoja:
Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Arvontaan osallistujien yhteystietoja käytetään vain mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen. Osallistuneiden yhteystietoja ei tallenneta rekisteriksi.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu ja muutokset:
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamiseen tai sen käyttämiseen.

8. Arvonnan säännöt:
Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

KILPAILUSÄÄNNÖT MOTONETIN TYÖKALUKAMPANJAN PALKINTOJEN ARVONTAAN

1. Järjestäjä

Motonet Oy, Pläkkisepänkatu 2, 20320 Turku (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet Motonetin kanta-asiakkaat, pois lukien järjestäjän työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 20.4.–27.5.2018, minkä jälkeen tehtyjä ostoja ei huomioida arvonnassa.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Motonetin kanta-asiakkaat, jotka ostavat tuotteen kampanja-aikana 20.4.–27.5.2018 työkalut, rakentaminen ja remontointi, Kärcher-, Weber-, Ryobi- tai Fiskars-tuoteryhmistä, osallistuvat Formulamatkan ja 500 € Motonet-lahjakortin arvontaan. Osallistuminen edellyttää kassalla tai ennen verkkokaupassa maksamista tunnistautumista kanta-asiakasjärjestelmään. Ostostapahtumasta ei tarvitse säilyttää kuittia.

5. Palkinnot ja niiden arvonta

Järjestäjä arpoo osallistujien kesken pääpalkintona Formulamatkan Abu Dhabiin 22. - 27.11.2018. Matkan arvo on noin 3 000 €. Järjestäjä maksaa arpajaisverot. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittajan on oltava täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö. Mikäli voittaja ei vastaanota voittoa, suoritetaan uusi arvonta. Formulamatka ja Motonet-lahjakortti arvotaan 31.5.2018 Turussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

6. Palkintojen luovutus & julkisuus

Voittajien nimet ilmoitetaan kampanjasivustolla. Lisäksi voittajat saavat ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon tiedon palkinnon voittamisesta. Voittajien nimi voidaan julkaista myös järjestäjän muissa sähköisissä palveluissa. Osallistujat vastaavat itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli voittoilmoitus palautuu/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Järjestäjän oikeudet

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

9. Arpajaisvero / vaihto

Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan lakisääteisestä arpajaisverosta näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnoista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Motonet Oy, PL 131, 20251 TURKU.

Arvomme kanta-asiakkaidemme kesken jokaiseen SML Motonet SM-Motocross 2018 -osakilpailuun viisi kappaletta kahden hengen pääsylippupakettia.

Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan, muuhun tavaraan tai palveluun.

Motonet Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Ostoskori on tyhjä