Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Poppamies Reseptit




Poppamiehen kasslerpihvi grillistä

  • Yksi kasslerpihvi per syöjä
  • Poppamies Slow Food RUB -mausteseosta
  • Poppamies Ginger Beer -BBQ-kastiketta

    1. Taputtele kasslerpihviin Slow Food RUB -mausteseosta sen verran, kuin pintaan jää helposti kiinni
    2. Piffit grilliin ja grillaa suoralla keskilämmöllä (n. 150 °C) kypsäksi, voit kääntää useamman kerran, jos tarvis. Valele kevyesti Ginger Beer -BBQ-kastikkeella grillauksen loppuvaiheessa.
    3. Tarjoile grilliperunoiden ja coleslaw-salaatin kanssa.


    Poppamies-Ginger--Beer-BBQ-345-g

    Tuoreella inkiväärillä ja oluella maustettu amerikkalaistyylinen...

    4,59€
    Poppamies-Slow-food-RUB-200-g

    Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi,...

    5,99€
    Weber-Master-Touch-GBS-Limited-Edition-57-cm-Red

    Weber Master-Touch® GBS® 57 cm on perinteisten pallogrillien kärkikaartia....

    299,00€
    Weber-Briketit-4-kg

    Täysin ainutlaatuisia ja ympäristöystävällisiä brikettejä, jotka ovat...

    8,99€
    Tramontina-BBQ-pihviveitsi-haarukkasetti-6-paria-ruskea

    Tramontina Churrascon korkealaatuiset grillaus- / keittiövälineet ovat...

    24,90€




    Poppamiehen Coleslaw

  • 4 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 200 g punakaalia
  • 4 rkl sokeria
  • 400 g rahkaa
  • 2 - 3 rkl Poppamies Yellow Mustard 
  • 2 rkl Poppamies Mango-Habaneromajoneesi
  • 1 rkl omenaviinietikka
  • 1/2 tl suolaa
    1. Raasta vihannekset, lisää mausteet ja sekoita kulhossa.
    2. Salaatti on valmis, kunhan maltat antaa sen maustua parisen tuntia.
    3. Tarjoile grilliruokien, burgereiden tai pulled porkin kanssa
    Poppamies-Yellow-Classic-American-Sinappi-275-ml

    American Classic Yellow -sinappi on klassinen keltainen sinappi kaikelle...

    2,59€
    Poppamies-Mango-Habaneromajoneesi-275-ml

    POPPAMIES MANGO-HABANERO -MAJONEESI Sopivan tulisessa majoneesissa on mukana...

    2,99€
    Weber-Genesis-II-E-410Y-GBSY-kaasugrilli

    Sosiaalista kipinää kotipihalle. Kutsu porukka koolle, laita ruoat grilliin...

    1199,00€
    Nestekaasu-komposiittipullo-5-kg-kuori

    Nestekaasu komposiittipullo, 5 kg kuori. • Halkaisija 305 mm • Korkeus 384...

    89,00€



    Cherry & Cola Juicy Lucy -burger

    Juicy Lucy -hampurilaisen pihvi tehdään kahdesta ohuemmasta pihvistä,
    joiden väliin leivotaan reilusti juustoa, joka sulaa kypsennettäessä.

    Yhteen burgeriin tarvitset:

  • 100 g cheddarjuustoraastetta
  • 2 rkl Poppamies BBQ-majoneesi
  • sipulia siivuina
  • tomaattia siivuina
  • jääsalaattia
  • 200 - 300 g naudan jauhelihaa per pihvi (17 – 22 % rasvaa)
  • Poppamies Cherry & Cola BBQ-kastiketta
  • Poppamies Burger & Ribs RUB-mausteseosta
  • Poppamies Yellow Mustard
  • hampurilaissämpylän
    1. Sekoita pienessä kulhossa cheddarjuustoraaste + BBQ-majoneesi
    2. Taputa jauhelihasta kaksi noin sentin paksuista pihviä ja paina niiden keskelle hieman kuoppaa
    3. Lado juustoraaste-majoneesisekoitus pihvin keskelle, sulje reunat huolellisesti ja taputtele pihvin pintoihin Burger & Ribs RUB-mausteseosta
    4. Savusta (tai grillaa) pihviä epäsuoralla tulella grillissä 15 - 20 minuuttia matalalla lämmöllä (n. 100 °C)
    5. Grillaa pihviin rapea pinta kuumalla grillillä
    6. Kokoa burger: pursota BBQ-majoneesia hampurilaissämpylän puolikkaalle, lisää sipuli, salaattia ja tomaatti
    7. Nosta pihvi burgeriin ja kuorruta Cherry & Cola BBQ-kastikkeella
    8. Lisää sämpylän kansipuolikkaalle Poppamies Yellow mustard -sinappia
    9. Nosta kansi päälle ja tarjoile!

    Poppamies-BBQ-majoneesi-275-ml

    Poppamies BBQ -majoneesi 275 ml. Sopivan savuinen BBQ-maustettu majoneesi...

    2,99€
    Poppamies-Burger--Ribs-RUB-200-g

    Nimensä mukaisesti parhaimmillaan amerikkalaisten grilliruokien kanssa. Hiero...

    5,99€
    Poppamies-Cherry--Cola-BBQ-345-g

    Oikealla kirsikalla ja kolalla maustettu amerikkalaistyylinen...

    4,59€
    Poppamies-Yellow-Classic-American-Sinappi-275-ml

    American Classic Yellow -sinappi on klassinen keltainen sinappi kaikelle...

    2,59€
    Southern-Country-Smoker-savustin

    Mecon Southern Country Smoker -savustimella valmistat helposti, niin lihat,...

    99,90€




    Poppamiehen possun namunopat

  • 1 kg possun luutonta kylkeä
  • 2 rkl Poppamies One for All -mausteseosta
  • 1/2 plo Poppamies Smokey Apple BBQ-chilikastiketta
    1. Lämmitä grilli 125 asteeseen epäsuoralle lämmölle, aseta 3 omenasavupalaa hiilille.
    2. Kuutioi kylki noin 3 x 3 cm paloiksi, hiero pintaan Poppamies One for All -mausteseos. Aseta palat grilliritilälle epäsuoraan lämpöön 3 tunniksi.
    3. Nosta nyt palat grillinkestävään vuokaan, kierittele palat Poppamies Smokey Applella (noin 1/3 osa pulloa) ja peitä vuoka foliolla. Aseta takaisin grilliin vielä 1,5 tunniksi.
    4. Ota palat pois vuuasta, sivele pinnat vielä Poppamies Smokey Applella ja aseta takaisin grilliin ilman vuokaa. Anna hautua vielä puoli tuntia.
    5. Tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.
    Kokeile myös Poppamies Korean BBQ & Marinadella tai Jamaican BBQ & Marinadella.
    Poppamies-One-For-All-200-g

    One for All RUB on yhdistelmä toisiaan tukevia mausteita ja on sopiva lähes...

    5,99€
    Poppamies-Smoky-apple-bbq-266-ml

    Poppamies Smoky Apple BBQ. Tulisuus on sen verran mieto, että sopii...

    4,99€
    Poppamies-Korean-BBQ-266-ml

    Poppamies Korean BBQ. Maukkain vaihtoehto Aasian makumaailmasta pitävälle....

    4,99€
    Weber-Savustuspalat---omena

    Omenapuusta valmistettuja savustuspaloja kätevässä uudelleen suljettavassa...

    8,99€
    Tramontina-marinadisuti

    Tramontina Churrascon korkealaatuiset grillaus- / keittiövälineet ovat...

    19,90€



    Sinihomejuustovalkosipuliperunat


  • 1 kg perunaa
  • 3 rkl Poppamies Blue Cheese -dippijauhetta
  • 2–3 rkl Poppamies Garlic RUB
  • 2,5 dl ruokakermaa tai kaurakermaa vegeversioon
  • rasvaa paistamiseen
    1. Siivuta perunat ja kuumenna valurautapannu keskilämmölle. Kaada loraus rasvaa ja lado kerros perunasiivuja, paista kunnes toinen puoli on ruskistunut ja käännä perunasiivut.
    2. Ripottele 1 rkl Blue Cheese -dippiä ja Garlic RUBia (oman maun mukaan voit laittaa hieman vähemmänkin jos et pidä voimakkaasta valkosipulista) perunakerroksen päälle. Lisää toinen kerros perunaa ja mausta samalla tavalla, sekä loput perunat kolmanteen kerrokseen samalla tavalla.
    3. Lisää lopuksi 2,5 dl kermaa varovasti kaataen koko kerroksen päälle.
    4. Kypsennä 175 asteessa n. 45–60 minuuttia kunnes perunat ovat pehmenneet ja päälimmäinen kerros on saanut väriä ja rapeutta omaan makuun sopivasti.

    Poppamies-Blue-Cheese-Dip-40-g

    Erityisen herkulliselta sinihomejuustodippi maistuu tulisten siipien kanssa,...

    1,69€
    Poppamies-Garlic-RUB-200-g

    Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi,...

    5,99€
    Lodge-valurautapannu-O30-cm

    Lodge on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ruoanlaittovälineiden valmistajista...

    39,90€
    Lodge-Nokona-nahkainen-kasisuojus-valurautapannuille-ruskea

    Lodge on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ruoanlaittovälineiden valmistajista...

    19,90€
    Lodge-tiskiharja

    Lodge on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ruoanlaittovälineiden valmistajista...

    8,99€




    Poppamiehen savuinen riistapata

    PATA-AINEKSET:

  • 2 kg hirven- tai peuran lapaa
  • 3 isoa sipulia
  • 5 porkkanaa
  • 1 pkt herkkusieniä
  • 1 kg perunaa
  • öljyä
  • 1/2 prk Poppamies Hiidenhillo Pippuri
  • MAUSTELIEMI:

  • 4 rkl Poppamies Slow Food RUB
  • 5 dl olutta
  • 1 litra vettä
  • 1 rkl Poppamies Jalosavu- tai Liquid Smoke -savuaromia tai 0,5 dl Poppamies Savuchilikastiketta
  • 1 tl suolaa
    1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Poista lihasta kalvot ja kuutioi liha 3–5 cm paloiksi, ruskista pannulla (tai savusta savustimessa 1 tunti) öljytilkan kera ja kaada pataan. Viipaloi ja kuullota pannulla myös sipulit ja lisää ne joukkoon.
    2. Ruskistuksen aikana valmista kattilassa mausteliemi, liemi kannattaa lisätä pataan kuumana. Kaada kattilaan olut, vesi, suola, Slow Food RUB sekä savuaromi tai chilikastike. Kuumenna kiehumispisteeseen ja kaada pataan lihojen joukkoon.
    3. Kypsennä uunissa 150 asteessa kannen alla 4 tuntia.
    4. Leikkaa perunat neljään osaan isoiksi paloiksi, pienennä porkkanat kiekoiksi ja halkaise herkkusienet. Kuullota porkkanoita öljyssä pannulla pari minuuttia ja lisää sienet. Kuullota vielä pari minuuttia ja kaada pataan. Lisää myös perunat pataan ja tarkista nesteen riittävyys. Lisää myös 1 tl suolaa ja tarvittaessa lisää kiehuvaa vettä jos nesteen pinta ei riitä perunoille.
    5. Kypsennä uunissa vielä n. 1 tunti kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää 1/2 prk Poppamies Hiidenhillo Pippuria, sekoita ja anna tasaantua 15–30 minuuttia.
    Poppamies-Slow-food-RUB-200-g

    Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi,...

    5,99€
    Poppamies-Jalosavu-savuaromi-150-ml

    Poppamiehen Jalosavu on nestemäinen savuaromi. Sopii käytettäväksi...

    5,99€
    Poppamies-Savuchili

    Savustetuista chileistä ja valkosipulista tehty erittäin maukas kastike....

    3,99€
    Lodge-valurautapata-O30-cm-56-l

    Lodge on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ruoanlaittovälineiden valmistajista...

    99,90€
    Lodge-tripodi-110-cm

    Lodge on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ruoanlaittovälineiden valmistajista...

    39,90€


    Ostoskori on tyhjä