Miten koronavirus vaikuttaa Motonetiin? Lue lisää tästä »
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

 

Vuoden Suomalainen Perheyritys


 

Pitkäjänteisyydellä tuloksiin

Motonet on suomalainen perheyritys ja kuuluu Broman Group -konserniin. Yhtiö on saanut vuosien aikana useita palkintoja ja tunnustuksia menestyksekkäästä toiminnastaan. Konserni palkittiin pitkäjänteisestä työstä vuonna 2013 vuoden perheyrityksenä Euroopassa. Yhtiö pärjäsi nimekkäässä seurassa. Ehdokkaina kilpailussa olivat muun muassa Miele, Swatch, H&M, Versace Group ja Lego Group. Broman Group on myös valittu Vuoden Perheyritykseksi Suomessa v. 2015. Viimeisimpänä tunnustuksena Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Harri ja Eero Broman palkittiin Vuoden 2017 Perheyrittäjä -palkinnolla.

Pitkäjänteinen työ on mahdollistanut edullisen hintatason jalkauttamisen Suomeen. Yritys on onnistunut murtamaan myytin kalliista varaosien hinnoista. Motonet on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä varaosakauppa.  Motonet on kasvanut muun muassa maan suurimmaksi kalastusvälineiden myyjäksi, ja yritys on kasvattanut vapaa-ajan tuotteiden myyntiä suunnitelmallisesti varaosatarvikkeiden rinnalla.

 

Merkittävä työllistäjä

Yhtiö on luonut työpaikkoja halki Suomen ja palkannut viime vuosina yli 700 uutta työntekijää. Motonet osallistuu nuorisotakuuhankkeeseen, jonka myötä yritys on työllistänyt merkittävän määrän nuoria erilaisiin työsuhteisiin. Motonet on ollut tyytyväinen hankkeeseen ja tulee jatkamaan nuorisotakuun parissa. 

 

Vastuullisesti suomalainen

Motonet on vastuullisesti suomalainen yritys, joka maksaa yhteisöveronsa kotimaahansa. Motonet on emoyhtiönsä Broman Groupin kautta merkittävä yhteisöverojen maksaja ja sadan suurimman yhteisöveromaksajan joukossa. Yhtiölle vastuullisuus tarkoittaa luonnollisesti myös tärkeiden yhteiskunnallisten toimijoiden tukemista. Motonet on emoyhtiönsä kautta tukenut yleishyödyllisiä toimijoita.

Lahjoituksien saajina ovat olleet muun muassa: Itä-Suomen yliopisto, Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö, Joensuun Katajan Yleisurheilun Tukisäätiö, Yleisurheilun Tukisäätiö, Valamo Säätiö, Tukikummit-säätiö, JR9 Perinneosasto, Punkaharjun SOS-lapsikylä, Pohjois-Karjalan Rajavartiosto, Puolustusvoimat Pohjois-Karjalan aluetoimisto, Kontiolahden Sotilaskoti ry ja Rajasotilaskotiyhdistys ry. 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lahjoitettiin aiempien lahjoitusten lisäksi eri hyväntekeväisyyskohteisiin yhteensä 500 000 euroa.

Olemme jakaneet avustuksia ja lahjoituksia etenkin kulttuurin, urheilutoiminnan, maanpuolustuksen ja veteraanien hyväksi. Lisäksi olemme olleet mukana tukemassa muun muassa Itä-Suomen yliopistoa. Haluamme lahjoituksillamme osoittaa yhteiskunnallista vastuunkantokykyä”, kertoo Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja Eero Broman. Lahjoitusten lisäksi Motonet tukee muun muassa laajasti urheilutoimintaa. Lue lisää täältä.

Motonetin vahvuutena tulee jatkossakin olemaan paikallisuus. Motonet haluaa tuntea asiakkaansa ja tarjota palveluita yhä useamman suomalaisen ulottuville. ”Uskomme, että suomalaiset arvostavat suomalaista yrittäjyyttä ja uskomme asian olevan näin myös tulevaisuudessa”, toteaa Eero Broman.

Broman Group vuoden perheyrittäjä 2017

Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Harri ja Eero Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa.

 


Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja Eero Broman vastaanotti yhdessä tyttärensä Outi Bromanin kanssa Campden European Family Business 2013 ”Top Family Business of the Year” -palkinnon Pariisissa.

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä