Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Suomalainen perheyritys Motonet tarjoaa työtä monelle suomalaiselle. Se on yhteistyössä suomalaisten paperi- ja painoalan yritysten, BillerudKorsnäsin ja Peltolan Pussin kanssa tuonut asiakkailleen paperipussin, jossa yhdistyvät suomalaisen työn arvostus ja ympäristöarvot. Samalla haetaan kokemusta siitä, voidaanko Motoneteissa tulevaisuudessa siirtyä kokonaan paperisiin pakkaustuotteisiin. Haluammekin kannustaa myös muita tavaratoimittajia harkitsemaan muovisten pakkaustuotteiden käytön vähentämistä. Näin voidaan tukea suomalaista työtä ja tärkeitä ympäristöarvoja.

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja -tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastustarvikkeita sekä kodin- ja vapaa-ajantuotteita. Motonet kuuluu Broman Group -konserniin.

Peltolan Pussi Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, suomalainen paperipussin valmistaja. Peltolan Pussi Oy:n painopisteinä ovat asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen sekä tinkimätön laatu. Yrityksen keskeisenä tehtävänä on vastata asiakkaiden vaatimuksiin ja jatkuvasti kehittää toimintaa sekä tuotteita.

BillerudKorsnäs Finland Oy valmistaa Pietarsaaressa säkkipaperia sekä sokerin, jauhojen ja monien muiden elintarvikkeiden pakkauspusseissa ja ostoskasseissa käytettävää voimapaperia. Yrityksellä on yhteensä kahdeksan tehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Britanniassa.
Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä