Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

 

Motolataus

Motolataus-pisteet sähköautoille

Motoneteihin on vuoden 2018 aikana tulossa kymmeniä uusia sähköauton latauspisteitä. Tavoitteena on seuraavien vuosien aikana asentaa sähköauton latauspisteet lähes jokaiseen Motonetiin. Sähköautoileville asiakkaille tämä on edullinen ja tarkoituksen mukainen latauspalvelu. Alkuvuonna 2018 toteutetaan ensimmäiset kuusi kohdetta. 

Tarjolla on sekä pikalataus (DC) että asiointilataus (AC) seuraavilla Motonetin paikkakunnilla: 

  • Helsinki, Roihupelto: AC
  • Kerava: AC
  • Espoo, Lommila: AC ja DC
  • Joensuu: AC ja DC
  • Mikkeli: AC ja DC
  • Kokkola: AC ja DC

Lataaminen

Lataus aloitetaan näyttämällä kanta-asiakaskorttia (ajokorttia tai kanta-asiakaskorttia) tai kertamaksulipuketta (muut). Kertamaksulipukkeita (5 € pikalatauslaitteeseen/ 2 € asiointilatauslaitteeseen) myydään niissä tavarataloissa, joissa on latauslaitteet asennettuna.

Pikalataus

Pikalaturi on tarkoitettu pääasiassa täyssähköautojen lataamiseen ja lataaminen tapahtuu laturin kiinteällä latauskaapelilla. Laturissa voidaan ladata yhtä ajoneuvoa kerralla. Pikalaturin maksimiteho on 50 kW. Automallista riippuen voi latausteho olla pienempi.

Huom! Pikalaturilla lataamisen lopettaminen edellyttää ajokortin tai kertalatauslipukkeen näyttämistä laitteen lukijalle. Asiakkaan tulee säilyttää kertalatauslipuke, kunnes lataus on lopetettu.

Asiointilataus

Asiointilatureista voidaan ladata kaikkia sähköautoja, myös ladattavia hybridejä. Laitteessa on latauspistokkeet kahdelle autolle samanaikaiseen lataamiseen. Asiointilaturin maksimiteho on 11 kW. Automallista riippuen voi latausteho olla pienempi.

Huom! Asiointilatauksessa asiakkaalla tulee olla oma asiointilatauskaapeli. Erilaisten adapterien käyttö on kiellettyä ja mahdolliset tarvikekaapelit voivat aiheuttaa ongelmia.

Hinnasto

Molemmista laitteista lataaminen on kanta-asiakkaille veloituksetonta tunnin ajan (1h) aloituskampanjassa 31.8.2018 saakka.

Ei Kanta-asiakkaiden tulee ostaa latauslipuke käyttääkseen latauslaitteita. Toistaiseksi latauslipukkeet ovat kertakäyttöisiä ja niillä voi ladata max. tunnin (1h) joko asiointilaturissa tai pikalaturissa.

Lataamisen hinnat ovat jatkossa: Kanta-asiakkaat: 10 snt / kWh, ei kanta-asiakkaat 20 snt / kWh. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Saldon lataaminen kanta-asiakaskortille (tulossa)

Rakennamme järjestelmän, jolla kanta-asiakkaat voivat siirtää rahaa omalle kanta-asiakastililleen. Tätä saldoa voi sitten käyttää mm. latauslaitteissa. Tästä tiedotamme myöhemmin.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Laturiluuriin, numero 0207 350 330 (0,088 € / min)

 

Motolatauslaite

 

Ostoskori on tyhjä