Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

 

Motolataus

Motolataus-pisteet sähköautoille

Motoneteihin on vuoden 2018 aikana tulossa kymmeniä uusia sähköauton latauspisteitä. Tavoitteena on seuraavien vuosien aikana asentaa sähköauton latauspisteet lähes jokaiseen Motonetiin. Sähköautoileville asiakkaille tämä on edullinen ja tarkoituksen mukainen latauspalvelu. 

Tarjolla on sekä pikalataus (DC) että asiointilataus (AC) seuraavilla Motonetin paikkakunnilla: 

 • Helsinki, Roihupelto: AC
 • Kerava: AC
 • Espoo, Lommila: AC ja DC
 • Joensuu: AC ja DC
 • Mikkeli: AC ja DC
 • Kokkola: AC ja DC
 • Lappeenranta: AC ja DC

Pikalataus

Pikalaturi on tarkoitettu pääasiassa täyssähköautojen lataamiseen ja lataaminen tapahtuu laturin kiinteällä latauskaapelilla. Laturissa voidaan ladata yhtä ajoneuvoa kerralla. Pikalaturin maksimiteho on 50 kW. Automallista riippuen voi latausteho olla pienempi.

Huom! Pikalaturilla lataamisen lopettaminen edellyttää ajokortin tai kertalatauslipukkeen näyttämistä laitteen lukijalle. Asiakkaan tulee säilyttää kertalatauslipuke, kunnes lataus on lopetettu.

Asiointilataus

Asiointilatureista voidaan ladata kaikkia sähköautoja, myös ladattavia hybridejä. Laitteessa on latauspistokkeet kahdelle autolle samanaikaiseen lataamiseen. Asiointilaturin maksimiteho on 11 kW. Automallista riippuen voi latausteho olla pienempi.

Huom! Asiointilatauksessa asiakkaalla tulee olla oma asiointilatauskaapeli. Erilaisten adapterien käyttö on kiellettyä ja mahdolliset tarvikekaapelit voivat aiheuttaa ongelmia.

Hinnasto

Kanta-asiakkaat

 • Pikalataus: 10 snt/kWh
 • Asiointilataus: toistaiseksi maksuton 1 tunnin ajan, jonka jälkeen 10 snt/kWh

Maksu suoritetaan kanta-asiakaskortilla, jolle on etukäteen ladattu Motosaldoa. Asiointilatausta voi käyttää 1 tunnin ajan, vaikkei saldoa ole ladattu.

Saldon lataaminen kanta-asiakaskortille (Motosaldo)

Motosaldolla voivat kanta-asiakkaat ostaa saldoa omalle kanta-asiakastililleen. Tätä saldoa voi käyttää latauslaitteissa. Motosaldoon voi siirtää rahaa toistaiseksi ainoastaan Motomaatilla. Kassalla Motosaldoa ei vielä voi ladata.

Ei kanta-asiakkaat

 • Pikalataus: 20 snt/kWh
 • Asiointilataus: 20 snt/kWh

Maksu suoritetaan etukäteen tavaratalon kassalta ostetulla saldokortilla (10 €). Saldoa ei tarvitse käyttää kerralla.

Huom! Viivakoodin lukuetäisyys on noin 10−20 cm. Onnistuneessa luvussa koodin päällä välähtää vihreä täplä. 

Latureiden ylläpidosta vastaa Plugit Finland Oy. Lataamiseen liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa asiakasta pyydetään olemaan yhteydessä Plugitin asiakaspalveluun (p. 0207 350 330).

 

Motolatauslaite

 

Ostoskori on tyhjä