Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Maksutavat

Maksutavat Motonet-tavarataloissa

Motonet-tavarataloissa maksuvälineinä käyvät, käteinen, Visa, Visa debit, Visa credit/debit, Visa Electron, Mastercard, Debit Mastercard, Mastercard credit/debit, Maestro, sekä Diners Club.

Nouto tavaratalosta

Tilaa verkkokaupasta ja nouda tuotteet maksutta. Valitse tilauksesi noutopaikaksi oma lähin Motonet tavaratalo, niin saat tilauksesi ilman toimituskuluja. Maksutapoina nouto tavaratalosta toimitustavan kanssa käyvät käteinen, Visa, Visa debit, Visa credit/debit, Visa Electron, Mastercard, Debit Mastercard, Mastercard credit/debit, Maestro sekä Diners Club.

Maksutavat verkkokaupassa

Verkkomaksut

Verkkopankeista mukana ovat OP, Nordea, Danske Bank, Pop/Aktia/Säästöpankki/Nooa, Handelsbanken, Tapiola, S-Pankki ja Ålandsbanken. Verkkomaksujen kautta voit maksaa myös Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard luottokorteilla. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (aiemmin Suomen verkkomaksut. y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Palaa sivuillemme ”Palaa myyjän palveluun” -linkistä, älä käytä selaimen takaisin (back) -painiketta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Motonet Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Mobilepay

Verkkokaupassa voi maksaa myös Mobilepayssa. Lisätietoja maksutavasta ja sen käytöstä saat myös MobilePayn omilta sivuilta osoitteesta, www.mobilepay.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio, 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830 

Matkahuolto Bussiennakko ja Postin Postiennakko

Matkahuolto Bussiennakko ja Postin Postiennakko, voit maksaa tilauksesi Bussi- tai Postiennakolla. Tällöin maksat tilaamasi tuotteet ja toimituskulut, samalla kun noudat tilauksen Postin tai Matkahuollon toimipisteestä.

Paytrail
Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä