Verkkokaupan toimituskulut
alkaen 1€!
(Matkahuolto Lähellä-paketti ja Postipaketti)
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Lumilyhty arvat 2017

 

Motonet mukana Suomen suosituimmassa tavara-arpajaisissa

Lumilyhty on Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa. Vuodesta 2003 järjestetyllä Lumilyhdyllä on kerätty jo noin 12 miljoonaa euroa lasten ja nuorten hyväksi. Lumilyhty-arpoja voivat myydä urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat ja erilaiset yhdistykset.

Vuoden 2017 arpajaisissa päävoittoina komeilevat 24 henkilöautoa sekä 24 unelmalomaa! Muita upeita voittoja on yli 127 000 kpl – voittojen yhteisarvo on n. 2,1 miljoonaa euroa!

Arpoja voit ostaa Motonet-tavarataloista 4.11.2017 alkaen

Motonet-tavaratalot tekevät yhteistyötä Lumilyhdyn kanssa. Lumilyhty-arpajaisten järjestäjänä toimii Suomen Arpa ja Bingo ry, joka on urheiluseurojen perustama, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Arpoja myydään niin kauan kuin erää riittää.

Kertyvät varat nuorisourheilun ja nuorisotyön hyväksi

Arpajaisista kertyvät varat ohjautuvat nuorisourheilun ja nuorisotyön hyväksi. Paikalliset arpamyyjät käyttävät arpamyynnistä keräämänsä rahat siten, miten parhaaksi näkevät. Hyvin monet käyttävät varat esim. turnausmatkan tai leirikoulumatkan kulujen kattamiseen tai kausimaksujen pienentämiseen. Muita käyttökohteita voivat olla mm. uudet peliasut joukkueelle tai muun uuden välineistön ostaminen.


Lisää tietoa Lumilyhdystä osoitteesta: www.lumilyhty.fi/

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä