Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Motonet mukana Suomen suosituimmassa tavara-arpajaisissa

Lumilyhty on Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa. Vuodesta 2003 järjestetyllä Lumilyhdyllä on kerätty jo yli 11 miljoonaa euroa lasten ja nuorten hyväksi. Lumilyhty-arpoja voivat myydä urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat ja erilaiset yhdistykset.

Vuoden 2015 arpajaisissa on enemmän voittoja kuin koskaan. Päävoittoina komeilevat 24 henkilöautoa sekä 24 matkalahjakorttia. Muita upeita voittoja on lähes 88 000 kpl. Voittojen yhteisarvo on n. 1,9 miljoonaa euroa. Lumilyhty-arvan voitot ovat laadukkaita ja haluttuja tuotteita. Vuoden 2015 arpajaisissa edustettuina ovat mm. seuraavat yritykset ja tuotemerkit: Laakkonen, Pentik, Helkama, Fiskars, Heirol, Tactic sekä Jokipiin Pellava.

Autovoittaja Porin Motonetista

Motonet-tavaratalot tekevät yhteistyötä Lumilyhdyn kanssa. Lumilyhty-arpajaisten järjestäjänä toimii Suomen Arpa ja Bingo ry, joka on urheiluseurojen perustama, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Lumilyhty 2015 -arpojen myyntiaika on 15.9.2015–31.1.2016.

Lumilyhty-arvasta on tähän mennessä voitettu jo 94 autoa, ja tänä vuonna joku voittaa todennäköisestä sadannen auton. Porin Motonetista jaettiin päävoittoarpa viime vuonna Rauno Raitaselle, joka raaputti arvastaan Peugeot 208 -henkilöauton. Voittaja asuu Eurassa ja hän on Motonetin kanta-asiakas.

Kertyvät varat nuorisourheilun ja nuorisotyön hyväksi

Arpajaisista kertyvät varat ohjautuvat nuorisourheilun ja nuorisotyön hyväksi. Paikalliset arpamyyjät käyttävät arpamyynnistä keräämänsä rahat siten, miten parhaaksi näkevät. Hyvin monet käyttävät varat esim. turnausmatkan tai leirikoulumatkan kulujen kattamiseen tai kausimaksujen pienentämiseen. Muita käyttökohteita voivat olla mm. uudet peliasut joukkueelle tai muun uuden välineistön ostaminen.


Lisää tietoa Lumilyhdystä löytyy osoitteesta: www.lumilyhty.fi/

Ostoskori on tyhjä