Miten koronavirus vaikuttaa Motonetiin? Lue lisää tästä »
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Tutustu Motonetin eri aihepiirien uunituoreisiin tuotekuvastoihin klikkaamalla kuvaston kansikuvaa.

Tuotekuvastoilla haluamme esitellä juuri sinua kiinnostavan aihealueen tuotteita. Tuotevalikoimamme on todella laaja ja tuotekuvastoissamme esittelemme hyväksi havaittuja tuotteita. Motonetin kuvastojen ja oppaiden painetut kappaleet löydät tavarataloistamme kautta maan.

 

Kauden 2020 uutuuskuvastot
Motonetin laajasta valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen sujuvaan talvikauteen aina jäisen auton käynnistämisen helppottamisesta joulukinkun savustamiseen tai vaikkapa helmikuiseen polttopuusavottaan.
Klikkaa ja katso »
Turvallisuus näyttäytyy usein pieninä, arkisina ja yksinkertaisina asioina. Se voi olla vilkkuva valo koiran pannassa, GPS-paikannin lapsen kerhorepussa tai vaikka vaan tehokas taskulamppu auton hansikaslokerossa. Meiltä löydätkin arkea helpottavia ja turvaavia tuotteita kaikkiin tilanteisiin.
Klikkaa ja katso »
Tämä vuoden metsästyskuvastoon on jälleen saatu mukaan uutuuksia eri tuotemerkeiltä ja Motonet on tehnyt myös uusia aluevaltauksia metsästyksen saralla. Tutustu nyt entistäkin laajempaan valikoimaan metsästyksen huipputuotteita!
Klikkaa ja katso »
Kalastuskuvastossa opastetaan alkutekijöistä kuljettaen lukijaa kuvaston loppua kohden eri tarvikkeiden ja vieheiden kautta pyydyskalastukseen. Pyrkimyksenämme on helpottaa tuotevalintaa ylitsepursuavan valikoiman edessä.
Klikkaa ja katso »
Oli kyseessä sitten lyhyt päiväretki, arjesta irrottava viikonloppureissu tai pidempi ruskavaellus, on luonnossa liikkuminen kaikissa sen olomuodoissa on laadukasta vapaa-aikaa. Retkeily on yksi parhaista tavoista karistaa arjen kiire ja stressi. Kaiken lisäksi maamme upeat maisemat ovat maailmanlaajuisesti kauneimpia, mitä ihminen voi luonnossa kokea!
Klikkaa ja katso »
Kaikissa Motonetin kesään liittyvissä tuoteryhmissä on tarjolla uusia ja elämää helpottavia tuotteita. Tuoreesta Kesäkuvastostamme saat nopeasti yleisnäkymän myös siihen, mitä kaikkea kivaa voit kesällä tehdä.
Klikkaa ja katso »
Motonetin MP-valikoiman suurimmat uutuudet kaudelle 2020 ovat Nolan-, X-lite- ja Grex-moottoripyöräkypärät. Luettelossa olevien varusteiden lisäksi valikoimat täydentyvät uusilla tuotteilla kaiken aikaa.
Klikkaa ja katso »
Varaosat, autotarvikkeet ja työkalut, niistä on autoilevan ihmisen tavaratalo tehty. Motonetin toiminnan kulmakivenä on alusta alkaen ollut kumipyörillä kulkevien ajoneuvojen ja niiden käyttäjien palveleminen. Tätä teemaa edustaa myös tämän vuoden autoilukuvasto, josta löydät kiinnostavia tuoteuutuuksia, sekä vanhoja tuttuja.
Klikkaa ja katso »
Kehitämme jatkuvasti Motonet-tavaratalojen sekä verkkokaupan valikoimaa vastaamaan entistä paremmin jokaisen veneilijän ja kalastajan tarpeita huoltaa ja varustaa oma menopelinsä, olipa se sitten moottori-, purje, tai soutuvene.
Klikkaa ja katso »
Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä