Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Motonet koulutusohjelmat

Motonet koulutusohjelmat

 

Motonetin henkilöstölleen tarjoamat koulutusohjelmat mahdollistavat oman osaamisen kehittämisen työskentelyn ohessa. Sisäisten koulutusten lisäksi Motonet tarjoaa myös ammattitutkintoon tähtääviä koulutusohjelmia työntekijöilleen. Tutkinnon suorittaminen mahdollistaa suunnitelmallisen etenemisen työuralla. Koulutukset tapahtuvat pääosin työssä oppimalla, mutta koulutukset sisältävät myös lähipäiväopetusta ja etätehtäviä, joiden avulla työntekijän on mahdollista kehittää omaa työympäristöä.

 

Koulutusryhmien avulla rakennamme myös toimipisteiden välisiä verkostoja, jotka mahdollistavat tiedon ja osaamisen jakamisen tehokkaasti toimipisteiden ja työntekijöiden välillä.

 

Koulutusten tarkoituksena on lisätä Motonet-ketjun myyjien osaamista ja motivaatiota. Koulutusta pyritään tarjoamaan jokaiselle toimipisteelle tasapuolisesti ja näin varmistetaan henkilöstön osaamisen tasalaatuisuus kaikissa tavarataloissamme. Koko ketjua palvelevilla koulutuksilla parannamme asiakaspalvelumme laatua ja sitä kautta myös asiakastyytyväisyyttä.

 

Motonet koulutusohjelmat

 

Motonet on koulutusmyönteinen työnantaja ja henkilöstön kehittäminen on meille tärkeä asia. Motonet kouluttaa työntekijöitään kuukausittain omilla sisäisillä koulutusohjelmillaan. Kehitämme koulutusohjelmiamme yhteistyössä eri tavarantoimittajien ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Alamme muuttuu nopeasti ja kehityksen mukana pysyminen vaatii osaamisen kehittämistä jokaiselta työntekijältä.

 

Motonetin ammattitutkintoon tähtäävät koulutukset

 

Kaikki Motonetin järjestämät ammattitutkinnot ovat Motonet-ketjun tarpeiden mukaan rakennettuja tutkintoon valmistavia koulutuksia. Ammattitutkinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna, eli koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä sekä etäopiskelua kirjallisin harjoituksin verkkoympäristössä. Suurelta osin työssäkehittyminen tapahtuu normaalia päivätyötä tekemällä. Koulutukset kestävät kokonaisuudessaan 1,5 vuodesta 2,5 vuoteen. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta opiskella varaosamyynnin ammattitutkintoa, myynnin ammattitutkintoa sekä kaupan esimiehen erikoisammattitutkintoa.

 

Tutkinnon suoritettuaan opiskelijoille myönnetään tutkintotodistus, joka todentaa henkilön ammattitaidon. Vuosittain joukkomme vahvistuu kymmenillä uusilla kaupan alan- ja varaosamyynnin ammattilaisilla. Motonet on kouluttanut yhteensä jo yli 200 kaupan alan ammattilaista.

 

 

 

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä