Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Motonet korjaamot

Haluatko töihin Motonet-korjaamoon?

Motonet-korjaamot muodostavat Motonetin yrittäjävetoisen autokorjaamoketjun, johon kuuluu jo yli 20 korjaamoa eri puolilla Suomea. Korjaamojen palvelut kattavat kaikki henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt. Motonet-korjaamossa töitä tehdään huolella suunnitelluissa tiloissa Motonet-tavaratalon yhteydessä, mikä takaa hyvän asiakasvirran. Seinän takaa löydät helposti Motonetin laajan ja laadukkaan varaosavalikoiman sekä muut tuotteet ja palvelut. Meillä saat myös käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, jatkuvan koulutuksen ja osaavien työkaverien tuen. Motonet-korjaamoketjun taustalla on kasvava kotimainen perheyritys Broman Group. 

Avoimet työtehtävät Motonet-korjaamoissa


Motonet Korjaamo Helsinki Roihupelto – AutoHaus Boost Oy on Motonetin yhteydessä toimiva autokorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan kaiken merkkisiä autoja. Laaja asiakaskunta, kasvava Motonet-ketju ja tunnetut varaosat takaavat korjaamotoiminnan menestyksen.

Haemme Helsingin Roihupeltoon reipasta ja osaavaa autonasentajaa (2 henkilöä) 

Katsomme eduksi työkokemuksen, palveluasenteen ja erilaisten vikojen diagnosoinnin hallitsemisen. Edellytämme hakijalta positiivista asennetta, huolellista työskentelytaitoa ja kykyä työskennellä ryhmässä.

Tarjoamme uudenaikaisen autokorjaamon puitteet töiden vaatimusten mukaisilla laitteilla, ohjelmilla ja työkaluilla. Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työskentelyyn sekä viihtyisän korjaamon mukavilla työkavereilla.Oletko sinä etsimämme autoalan ammattilainen? 

Työhakemukset palkkatoivomuksineen voi laittaa sähköpostilla boost@autohausboost.fi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä viimeistään helmikuun loppuun mennessä.


Servon Oy on kasvava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 8 henkeä. Nyt tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia.

Haemme ammattitaitoista

AJONEUVOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (37,5 h /vko).

Odotamme:

  • Autotekniikan tuntemusta,
  • Ajoneuvoasentajan työtehtävien hallintaa monimerkkikorjaamolla,
  • Aikaisempaa kokemusta ajoneuvoasentajan työstä (mm. jakopäät, kytkinremontit, huoltotyöt, jarru/alustatyöt ja vianhaku),
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta sekä huolellisuutta.

Työ alkaa mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävistä antaa Jyrki Lappalainen sähköpostitse, jyrki.lappalainen@servon.fi tai puhelimitse p. 0400 696211. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.02.2019 osoitteeseen jyrki.lappalainen@servon.fi


Haemme ammattitaitoista

TYÖNVASTAANOTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen (37,5 h /vko).

Työnvastaanottajana vastuullasi on töiden vastaanottaminen ja korjaamon työnjohto sekä sujuvasta asiakaspalvelusta huolehtiminen.

Odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta / työkokemusta
  • Autotekniikan tuntemusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta ja huolellisuutta

Työ alkaa mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävistä antaa Jyrki Lappalainen sähköpostitse, jyrki.lappalainen@servon.fi tai puhelimitse p. 0400 696211. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.02.2019 osoitteeseen jyrki.lappalainen@servon.fiOstoskori on tyhjä