Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Motonet korjaamot

Haluatko töihin Motonet-korjaamoon?

Motonet-korjaamot muodostavat Motonetin yrittäjävetoisen autokorjaamoketjun, johon kuuluu jo yli 20 korjaamoa eri puolilla Suomea. Korjaamojen palvelut kattavat kaikki henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt. Motonet-korjaamossa töitä tehdään huolella suunnitelluissa tiloissa Motonet-tavaratalon yhteydessä, mikä takaa hyvän asiakasvirran. Seinän takaa löydät helposti Motonetin laajan ja laadukkaan varaosavalikoiman sekä muut tuotteet ja palvelut. Meillä saat myös käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, jatkuvan koulutuksen ja osaavien työkaverien tuen. Motonet-korjaamoketjun taustalla on kasvava kotimainen perheyritys Broman Group. 

Avoimet työtehtävät Motonet-korjaamoissa

Etsimme Kotkan Motonet-korjaamoon kolmea ammattitaitoista henkilöä, jolla on vähintään 7-vuoden työkokemus korjaamoalalta. Olet siis autonhuoltojen ammattilainen.

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asenne, olet vastuullinen ja omatoiminen, sekä haluat kehittää itseäsi tavoitteellisesti. Motonet korjaamo Kotka tarjoaa siistin ja modernin työympäristön sekä maailman parhaat työkaverit!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset osoitteeseen: huolto@anttila-sas.fi

Lisätietoja : huolto@anttila-sas.fi tai puh. 0443444926


Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä