Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Motonet korjaamot

Haluatko töihin Motonet-korjaamoon?

Motonet-korjaamot muodostavat Motonetin yrittäjävetoisen autokorjaamoketjun, johon kuuluu jo yli 20 korjaamoa eri puolilla Suomea. Korjaamojen palvelut kattavat kaikki henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt. Motonet-korjaamossa töitä tehdään huolella suunnitelluissa tiloissa Motonet-tavaratalon yhteydessä, mikä takaa hyvän asiakasvirran. Seinän takaa löydät helposti Motonetin laajan ja laadukkaan varaosavalikoiman sekä muut tuotteet ja palvelut. Meillä saat myös käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, jatkuvan koulutuksen ja osaavien työkaverien tuen. Motonet-korjaamoketjun taustalla on kasvava kotimainen perheyritys Broman Group. 

Avoimet työtehtävät Motonet-korjaamoissa

ATS Autohuolto Oy on kasvava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 10 henkeä. Nyt tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia. 

Haemme Hämeenlinnan Motonet -korjaamoon kahta ammattitaitoista

AJONEUVOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin (37,5 h /vko). Arvostamme ystävällistä sekä joustavaa luonnetta. Osaat itsenäisesti huoltaa ja korjata henkilö- ja pakettiautoja. Sinulta sujuu vianhaku, diagnosointi sekä haastavatkin huolto- ja korjaustyöt. Olet asiallinen ja ammattitaitoinen alan osaaja. Sinulla tulee olla muutama vuosi käytännön korjaamokokemusta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön sekä avainpaikan monimerkkikorjaamon toimintaan. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, otathan yhteyttä vapaamuotoisella hakemuksella palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: hallinto@tamhuolto.fi. Haku päättyy 23.09.2018. Lisätietoa tarjoaa www.tamhuolto.fi tai Pasi Rajala puh. 046-9232302.

Ostoskori on tyhjä