Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Motonet korjaamot

Haluatko Motonet-korjaamoyrittäjäksi?

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Yli 1500 ammattilaista työllistävä yhtiö kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa, palvellen asiakkaitaan kahden valtakunnallisen kauppaketjun Motonetin ja AD VaraosaMaailman sekä Broman Logisticsin kautta. Olemme toimineet vuodesta 2016 myös Viron markkinoilla Motonet-konseptilla. Konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 333,2 miljoonaa euroa.

Motonet-korjaamo on Motonetin yrittäjävetoinen korjaamoketju. Korjaamoverkostomme sisältää tällä hetkellä yhteensä 21 korjaamoa. Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan Motonetkorjaamoketjun kattamaan kaikki paikkakunnat, joissa Motonet toimii.

Haemme Turun jo toiminnassa olevaan korjaamoyksikköön

KORJAAMOYRITTÄJÄÄ

Tarjoamme helpon ja turvallisen tavan toimia yrittäjänä. Saat valmiit tilat Motonetin yhteydestä, olemassa olevan asiakaskunnan sekä ketjun vahvan tuen.

Tarjoamme korjaamotoiminnan tueksi yrittäjälle:

• Motonet-ketjun ja brändin vahvan tuen

• markkinointitukea

• koulutustukea

• suorat varaosatoimitukset Motonetin valikoimasta.

Odotamme korjaamoyrittäjältä:

• valmiutta ketjumaiseen työskentelyyn

• halua kehittää ketjun ja oman korjaamon toimintaa

• kokemusta ja vahvaa osaamista työnjohtamisesta

• aktiivista otetta kehittää korjaamotoimintoja.

Yrittäjä vastaa oman yksikkönsä tuloksesta, taloudesta ja henkilökunnasta. Ammattimaiselle yrittäjälle Motonet-korjaamo on loistava mahdollisuus menestyä.

Lisätietoja antaa Jermu Myllyharju, puh. 044 7522920 tai jermu.myllyharju@bromangroup.fi. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja toimintasuunnitelmineen 24.6.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: korjaamorekry@motonet.fi

Ostoskori on tyhjä