Kanta-asiakaspäivät

Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Motonet korjaamot

Haluatko Motonet korjaamoyrittäjäksi?

Motonet Oy on suomalainen perheyritys. Sen 23 erikoistavarataloa myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastustarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Yritys on alansa markkinajohtaja Suomessa. Motonetin liikevaihto oli tilikaudella 2014 yli 200 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 900 henkilöä. Motonet on voimakkaasti kasvava ja vakavarainen yritys, joka kuuluu Broman Group -konserniin.

Laajennamme korjaamoverkostoamme ja haemme korjaamoyrittäjiä keväällä 2016 avattavien tavaratalojen yhteyteen tuleviin Motonet korjaamoihin Helsinkiin, Tampereelle, Tornioon ja Savonlinnaan.

Tilojen sijainti Motonet-tavaratalojen yhteydessä takaa luonnollisesti laajan asiakaskunnan. Korjaamo vuokrataan kiinteine laitteineen.

Laadukkaat tuotteet löytyvät helposti seinän takaa Motonetin laajasta varaosavalikoimasta. Toiminnan avuksi saat Suomen vahvimman varaosaketjun tuen.

Lisätietoja antaa kehityspäällikkö Mika Saastamoinen, puh. 040 319 0048 tai mika.saastamoinen@motonet.fi.

Lähetä kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja toimintasuunnitelmineen sähköpostitse osoitteeseen mika.saastamoinen@motonet.fi

Ostoskori on tyhjä