Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Motonet Oy, (jäljempänä "Järjestäjä"), PL 131, 20251 TURKU

2. Kuka voi osallistua

Kaikki Suomessa asuvat kuluttajat voivat ottaa osaa kilpailuun.

3. Milloin kilpailuun voi osallistua

Kilpailu on voimassa 1.7. - 31.7.2017

4. Miten kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun osallistutaan jättämällä yhteystiedot erillisellä arvontakupongilla.

5. Voittaja

Lahjakorttien (500 euroa ja 10 kpl 50 euroa) arvonta suoritetaan kilpailun päätyttyä. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittaja ei vastaa sähköpostiin kahden (2) viikon kuluessa arvotaan uusi voittaja.

6. Palkinnot

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää myös sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.

Nämä kilpailun viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Ostoskori on tyhjä