Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Kiinnostaako kesätyö Motonetissa ja AD VaraosaMaailmassa?

Motonet ja AD VaraosaMaailma on tänäkin vuonna mukana työllistämässä nuoria kesätöihin ympäri Suomen. Yritys osallistuu Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjaan. Tulevana kampanjakautena sen teemoiksi nousee erityisesti positiivinen hakijakokemus, perehdytys sekä palautteen antaminen.

 
Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kesätyö on korvaamaton ikkuna työelämään ja kiinnittää nuoren osaksi yhteiskuntaa: kesätyö on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko.

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kesätyö on korvaamaton ikkuna työelämään ja kiinnittää nuoren osaksi yhteiskuntaa: kesätyö on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko. Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä. Vastuullisesta kesäduuni -kampanjasta voi lukea lisää täältä.

Motonet ja AD VaraosaMaailma ovat osa Broman Group -konsernia, joka on erikoistunut autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin. Myymälä-, kassa-, varaosamyynti- varastotyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä. Kausityöntekijänä sinulla on mahdollisuus tutustua eri työtehtäviimme oman kiinnostuksesi ja halukkuutesi mukaan. Voit lukea lisää urapoluista ja työtehtävistä täältä.

Yli 1700 ammattilaista työllistävä ketju kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa, joka palvelee asiakkaitaan kahden valtakunnallisen kauppaketjun Motonetin ja AD VaraosaMaailman sekä logistiikkakeskus Broman Logisticsin kautta. Konsernin vuoden 2016 liikevaihto oli 304 miljoonaa euroa. Broman Group edistää suomalaista hyvinvointia tukemalla vuosittain monia yleishyödyllisiä kohteita, kuten lasten ja nuorten avustustyötä, urheilua, kulttuuria, sotaveteraaneja ja maanpuolustustyötä.

Työllistämme tänä kesänä yli 150 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Kesätyöntekijöiden lisäksi olemme vuodesta 2013 alkaen palkanneet merkittävän määrän nuorisotakuun piiriin kuuluvia työntekijöitä. Nuoria työntekijöitä on työllistynyt erilaisiin kaupan alan tehtäviin ja vaativampiin erityisosaamista vaativiin myyjän tehtäviin. Uskomme vahvasti, että panostamalla nuoriin heistä kasvaa pitkällä aikavälillä tulevaisuuden osaajia ja ammattilaisia kaupan alalle. Kokemukset hankkeesta ovat olleet rohkaisevia. Haluamme jatkossakin kannustaa nuoria hakemaan onnistumisia työelämästä ja edistää nuorten siirtymistä elämässä eteenpäin työtä tekemällä.

Hae kesätyöpaikkaa

Oletko täysi-ikäinen tulevaisuuden kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilainen? Hae kesätyöpaikkaa! Täytä hakemus huolellisesti 28.1.2018 mennessä ja ilmoita minkälaisesta työtehtävästä olet kiinnostunut sekä missä toimipaikassa olisit halukas työskentelemään. Kerro hakemuksessa asiakaspalvelutaidoistasi sekä erityisosaamisestasi. Kerro myös itsestäsi, harrastuksistasi ja luottamustehtävistäsi. Ilmoita hakemuslomakkeelle myös mahdolliset suosittelijat ja heidän yhteystietonsa.

Hae nyt kesätyöpaikkaa täältä.

 

Kesäduunissa Motonetissa

 

Kesäduunissa Motonetissa

 

Kesäduunissa Motonetissa

Kaikki Broman Groupin (Motonet & VaraosaMaailma) avoimet työtehtävät löydät täältä.

Ostoskori on tyhjä