Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Muista hyödyntää kanta-asiakasetusi!

Kanta-asiakkaan ostoedut 1.12.2019 - 31.1.2020

Motonetin kanta-asiakas voi hyödyntää kanta-asiakkaan ostoedut seuraavasti:

• 5 €:n edun, kun kertaostoksen loppusumma on 50 € tai enemmän
• 10 €:n edun, kun kertaostos on vähintään 100 €

Alennuksen saa hyödynnettyä tunnistautumalla kassalla kanta-asiakkaaksi ja mainitsemalla asiasta. Verkkokaupassa kanta-asiakas voi hyödyntää ostoedun tekemällä tilauksen sisäänkirjautuneena ja valitsemalla alennuksen käyttöön ennen ostosten maksamista. Oston yhteydessä voi käyttää joko liittymis- tai ostoedun.

Ostoedut ovat voimassa Motonet-tavarataloissa, verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa 1.12.2019 - 31.1.2020

• Ostoedut ovat henkilökohtaisia.
• Edun voi käyttää yhden kerran ja vain yhtä ostotapahtumaa kohden.
• Yhdellä ostokerralla voi käyttää yhden ostoedun.
• Ostoedun saadakseen pitää tunnistautua kanta-asiakkaaksi.
• Alennukseen oikeuttavan ostoksen loppusummaan ei lasketa lahjakortteja, pantti- tai muita vastaavia maksuja.
• Ostoetua ei voi käyttää panttipalautuksella maksettaviin ostoksiin.
• Ostoedun saa sekä normaali- että tarjoushintaisista tuotteista.
• Myös 1.12.2019 - 31.1.2020 kanta-asiakkaaksi liittyvät saavat ostoedut käyttöönsä

 

Motonet kanta-asiakasohjelman säännöt

Liittyminen kanta-asiakkaaksi ja kanta-asiakaskortti

Motonetin kanta-asiakkaaksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen, Ruotsin ja Viron kansalaiset. Suomessa ja Virossa asuvat henkilöt voivat liittyä kanta-asiakasohjelmaan Motonet-tavarataloissa tai Motonet-verkkokaupassa. Ruotsissa asuvat henkilöt voivat toistaiseksi liittyä kanta-asiakasohjelmaan Motonet-tavaratalossa. Liittyminen on ilmaista.

Kanta-asiakasedut saa ilman erillistä kanta-asiakaskorttia, ajo- tai henkilökorttia näyttämällä. Ajo- tai henkilökorttia  kanta-asiakaskorttina käytettäessä tulee kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen tehdä ko. kortissa olevaa henkilötunnusta käyttäen. Kanta-asiakasjärjestelmämme lukee ajo- tai henkilökortista viivakoodin, joka sisältää asiakkaan henkilötunnuksen. Henkilötunnuksen perusteella muodostetaan asiakkaalle käyttäen vahvaa salausta yksilöllinen kanta-asiakastunniste, joka tallennetaan. Henkilötunnusta ei tallenneta eikä kanta-asiakastunnisteesta pysty selvittämään henkilötunnusta.

Asiakas saa kuitenkin erillisen kanta-asiakaskortin niin halutessaan, esim. mikäli hän ei omista ajo- tai henkilökorttia tai hän ei halua käyttää ko. korttia tunnistautumiseen. Kanta-asiakaskortin saa Motonetin asiakaspalvelupisteestä.  Kanta-asiakkaalla on myös mahdollisuus saada perheenjäsenelleen rinnakkaiskortti. Rinnakkaiskortti on nimetty kanta-asiakkuuden haltijan mukaan. Rinnakkaiskortin saa Motonetin asiakaspalvelupisteestä.

Kanta-asiakkaiden saamat edut

Liittymisetuna kanta-asiakas saa 10 % alennuksen valitsemansa kertaostoksen loppusummasta. Alennusta ei myönnetä lahjakorteista, pantti-, toimitus-, ennakkomaksuista tai muista vastaavista maksuista eikä alkoholijuomista. Liittymisedun voi käyttää tavarataloissa tai verkkokaupassa. Etu on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Ostotapahtumaa kohden voi käyttää joko yhden liittymisedun tai muun ostoedun. Alennus lasketaan sen kertaostoksen loppusummasta, jonka yhteydessä se halutaan hyödyntää, alennusta ei voi siirtää.

Motonet kanta-asiakasohjelmaan liittyneet asiakkaat voivat hyödyntää Motonet-tavarataloissa ja -verkkokaupassa voimassa olevia kanta-asiakashintoja ja -etuja. Lisäksi asiakas voi saada asiointiin perustuvia etuja kuten etuseteleitä/ostoetuja. Ostotapahtuman yhteydessä kanta-asiakkaaksi tunnistautuneiden asiakkaiden kesken Motonet arpoo kuukausittain 100 euron lahjakortteja sekä aikakauslehden vuosikertoja.

Motonetin kanta-asiakkaat voivat hyödyntää takuupankkia. Takuupankin avulla kanta-asiakkaiden ei tarvitse säilyttää ostamiensa tuotteiden kuitteja, vaan kanta-asiakasjärjestelmä säilyttää liittymisen jälkeen ostettujen tuotteiden takuutiedot asiakkaan puolesta. Takuupankkiin rekisteröityvät vain ne ostokset joita tehdessä asiakas on tunnistautunut kanta-asiakkaaksi.

Asiakastiedot

Motonet tallentaa kanta-asiakkaan henkilötiedot kanta-asiakasjärjestelmään. Motonet käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Kanta-asiakkaaksi liittyneille lähetetään sähköposti liittymisen vahvistamiseksi.

Motonet käyttää henkilötietoja tuotteiden ja palvelujen markkinointiin kanta-asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseen. Kanta-asiakasjärjestelmä tallentaa kanta-asiakkaan tekemät ostot. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.
Asiakastietoja voidaan käyttää analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Ostokäyttäytymis- ja selaustietoja hyödynnetään personoidun markkinoinnin tuottamiseksi.

Rekisteriin kuuluva henkilö voi tarkastella ja muokata henkilötietojaan sekä voimassa olevia markkinointilupia Motonet-verkkosivujen kanta-asiakkaiden Omat sivut -osiossa. Omat sivut -osioon kirjaudutaan rekisteriin tallennetulla sähköpostiosoitteella sekä salasanalla.

Rekisteriin kuuluva kanta-asiakas saa tulostettua ja tallennettua hänestä tallennetut tiedot Omat sivut -osion Asiakastiedot-sivulla olevien painikkeiden ”Tulosta tietosi” ja ”Omat tiedot sähköisessä muodossa” -painikkeilla. Tiedot voi pyytää toimittamaan myös kirjallisena osoitteesta: Motonet Oy, kanta-asiakasvastaava, PL 131, 20251 TURKU. Tietojen toimittaminen postitse edellyttää henkilöllisyyden todentamista.

Kanta-asiakas voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Motonet-tavarataloissa tai sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@motonet.fi. Muutoksia voi tehdä myös puhelinpalvelussa, mikäli asiakas pystytään tunnistamaan varmuudella. Tietojen muokkaus  edellyttää henkilöllisyyden todentamista.

Kanta-asiakkaalla on oikeus kieltää asiakastietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Motonetin asiakaspalveluun.

Kanta-asiakkaan osoitetietoja ei päivitetä Postin palvelusta. Kanta-asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa osoitemuutokset Motonetin asiakaspalveluun soittamalla tai lähettämällä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@motonet.fi

Markkinointi

Lähetämme kanta-asiakkaillemme keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa sähköpostikirjeen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, kanta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista. Mobiiliviestintää käytämme pääasiassa vain asiakkaiden tavoittamiseen esim. yhteystietojen tarkistamista varten. Lisäksi kanta-asiakkaat voivat saada maksimissaan kolme kertaa vuodessa markkinointiviestejä postitse. Uutiskirjeen tilauksen voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen alaosan linkistä.

Kanta-asiakkuuden lopettaminen

Asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuuden ilmoittamalla siitä Motonet-tavaratalon asiakaspalveluun tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@motonet.fi). Kanta-asiakkuuden päättyessä päättyy myös Omat Sivut -palvelun käyttöoikeus. Kanta-asiakkuuden irtisanominen edellyttää henkilöllisyyden todistamista.

Motonet kanta-asiakasohjelman yhteystiedot

Postiosoite:
Motonet Oy, PL 131, 20251 TURKU

Kanta-asiakas verkkosivut
http://www.motonet.fi/fi/kanta-asiakas

Sähköpostiosoite:
asiakaspalvelu@motonet.fi

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä