Miten koronavirus vaikuttaa Motonetiin? Lue lisää tästä »
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Vallitsevassa tilanteessa on ratkaisevaa, että toimimme kaikki yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tälle sivulle on kerätty ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista asiakkaillemme. Kaikki Motonet-tavaratalot ja asiakaspalvelumme ovat avoinna normaalisti aukioloaikojemme puitteissa. Motonetin verkkokauppa on avoinna kellon ympäri ja tavarantoimitukset toimivat normaaliin tapaan. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja päivitämme tietoja, mikäli edellä mainittuihin seikkoihin tulee muutoksia.
Miten Motonet palvelee tällä hetkellä?
 • Tavaratalot palvelevat normaalisti. Katso aukioloajat täältä
 • Motonetin verkkokauppa toimii normaalisti.
 • Asiakaspalvelu palvelee normaalisti. Katso yhteystiedot ja aukioloajat täältä
Mitä pitää ottaa huomioon asioidessa Motonetin tavarataloissa?
Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeää. Nyt meidän kaikkien on oleellista toimia yhteistyössä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
 • Noudata THL:n yleisiä ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
 • Pidä metrin välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan ehkäistäksesi virustartuntoja.
 • Vältä tuotteiden ja muiden pintojen tarpeetonta koskettelua.
 • Suosi korttimaksamista käteisen sijaan.
Me Motonetissa
 • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja teemme yhteistyötä työterveyshuollon kanssa asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Teemme kosketuspintojen tehosiivouksen ja desinfioinnin vähintään kolme kertaa päivässä.
 • Huolehdimme käsien pesusta ja desinfioinnista. Ne ovat paras tapa ehkäistä tartuntariskiä.
Voiko koronavirus tarttua Motonetin tavarataloissa olevista tuotteista ihmisestä toiseen?
Motonetin tavarataloissa asioiminen on yhtä turvallista kuin muissakin kaupoissa. Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä. Olemme tehostaneet tavarataloissamme siivousta ja ohjeistaneet henkilökuntaamme noudattamaan erityisen huolellista käsihygieniaa.
Toimiiko Motonetin verkkokauppa normaalisti?
Motonetin verkkokauppa on avoinna kellon ympäri ja tavarantoimitukset toimivat normaaliin tapaan.
Onko tuotteiden tilaaminen verkkokaupasta turvallista?
Tuotteiden tilaamista verkkokaupasta ei pidetä riskinä. Koronan kaltaiset virukset eivät selviä tavaroiden pinnoilla pitkään. Virus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä. Olemme tehostaneet kaikkialla siivousta ja ohjeistaneet henkilökuntaamme noudattamaan erityisen huolellista käsihygieniaa.
Mitä Motonet tekee koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi?
 • Otamme huomioon asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja turvallisuuden! Noudatamme viranomaisten ohjeita ja teemme yhteistyötä työterveyshuollon kanssa asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Teemme kosketuspintojen tehosiivouksen ja desinfioinnin vähintään kolme kertaa päivässä. Tähän lukeutuvat esimerkiksi maksupäätelaitteet, kosketusnäytöt, asiakkaiden ja henkilökunnan käyttämät näppäimistöt, tiskien tasot, kädensijat, ovenkahvat, WC-tilat ja hanat.
 • Lisäksi olemme tehostaneet muuta siivousta ja jätteiden tyhjennystä tavarataloissa. Käsien pesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä tartuntariskiä, henkilökuntamme ottaa tämän toiminnassaan huomioon.
 • Kassoilla suosittelemme maksamaan kortilla käteisen sijaan ja pyydämme pitämään vähintään metrin turvavälin muihin tavarataloissa asioidessa. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia. Ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin, mikäli lisäohjeistusta tulee.
 • Motonetin tavaratalojen kassa-alueille asiakkaiden ja myyjien väliin on asennettu läpinäkyvästä muovista valmistettuja pisarasuojia, jotka suojaavat asiakkaita ja palveluhenkilökuntaa koronaviruksen pisaratartunnoilta. Ostosten maksaminen onnistuu pisarasuojia huolimatta normaalisti. Asiakkaita myös muistutetaan turvallisesta jonottamisesta kassa-alueilla turvaväliviivojen avulla.
Miten koronaviruksen leviäminen vaikuttaa Motonetin tuotevalikoimiin?
Tässä vaiheessa emme ole tekemässä muutoksia arkiseen toimintaamme, vaan jatkamme työntekoa ja palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, kuitenkin yhteisiä poikkeustilanteen pelisääntöjä noudattaen. Koronaviruksen leviämisellä ei ole juurikaan ollut vaikutusta Motonetin tuotevalikoimiin. Suurten sisäänostomäärien ja kattavien varastojemme ansiosta olemme tällä hetkellä hyvin varautuneita erilaisiin mahdollisiin saatavuusongelmiin. Juuri nyt tärkeintä on taata asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus tavarataloissa, logistiikkakeskuksissamme sekä hallintojen tukitoiminnoissa ympäri Suomen. Seuraamme erittäin tiiviisti viranomaisten ohjeistusta ja teemme vaadittavia toimenpiteitä tilanteiden muuttuessa.
Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä