Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Broman Group

 

Motonet Oy on osa Broman Group -konsernia.

Broman Group Oy on täysin kotimainen perheyritys ja keskittynyt auton varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. Liiketoiminta tapahtuu kahden valtakunnallisen ketjun kautta; AD VaraosaMaailman (26 toimipistettä) ja Motonetin (32 toimipistettä). Valtakunnallisten ketjujen maahantuonnin järjestelyistä ja logistiikasta vastaa Broman Logistics Oy.

Broman Group perustettiin vuonna 1965 nimellä Pielisensuun Auto. Autojen varaosa- ja tarvikemyyntiin erikoistunut Broman Group on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Tällä hetkellä Broman Group työllistää yli 1500 henkeä, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 333 miljoonaa euroa. Työnantajana yritys tunnetaan erityisesti ihmisläheisestä johtamistyylistä.

Broman Group on saanut vuosien aikana useita palkintoja ja tunnustuksia menestyksekkäästä toiminnastaan.

Broman Group valittiin Vuoden Perheyritykseksi Suomessa v. 2015. ja vuoden 2013 perheyritykseksi Euroopassa (CampdenFB:n jakama vuoden 2013 perheyrityspalkinto). Lisäksi Broman Group on valittu muun muassa vuonna 2009 kaupan alan kasvuyritykseksi (Ernst & Young Entrepreneur of the Year palkinto). Vuonna 2000 Broman Group sai valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon.

Viimeisimpänä tunnustuksena Broman Groupin Väinö H. Broman sekä Eero ja Harri Broman palkittiin Vuoden Perheyrittäjä -tunnustuksella EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa.

Vahvasti kasvava konserni tarjoaa monipuolisesti mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuksia kehittää itseään.

 

 

 

Ostoskori on tyhjä