Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Motonet aloittaa Suomessa uuden palvelumuodon

Motonetin uusi Motomaatti-palvelumuoto tuo autoilijoille helpon tavan hoitaa auton pienet tarkastukset ja tarvikevaihdot sekä neste- ja öljytäydennykset kuntoon. Palvelussa esimerkiksi vaihdetaan auton tuulilasinpyyhkijöiden sulkia, laitetaan rengaspaineet kohdilleen ja testataan akun toimivuus. Palvelu mahdollistaa myös auton OBD-vikakoodin luvun ja laajemman järjestelmätestauksen. Motomaatti-palvelupisteet toimivat jokaisen Motonetin 22 tavaratalon yhteydessä.

Motomaatti-palvelu säästää asiakkaidemme aikaa ja rahaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa nyt autoilijoille palveluja, joita ei juurikaan enää muualta saa. Esimerkiksi tuulilasinpyyhkijän sulan vaihtaminen tuottaa monelle nykyisin vaikeuksia kiireen tai osaamisen puutteen vuoksi. Me voimme auttaa, sillä ammattilaisemme tekevät työn hetkessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme koko ajan parempaa palvelua, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Eero Broman.

Hyvän asiakaspalvelun lisäksi edistämme omalta osaltamme liikenneturvallisuutta esimerkiksi arvioimalla auton renkaiden kuntoa, jatkaa Motonet Oy:n kehityspäällikkö Mika Saastamoinen.

Motomaatti-palvelupisteet palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9.00–18.00 ja lauantaisin kello 10.00–17.00. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan palveluun voi saapua oman aikataulun mukaan.

Neste- ja öljylisäykset sekä pienasennukset ovat hinnaltaan 3 euroa. Joissakin tapauksissa palvelu on ilmainen, jos tarvittavan tuotteen on ostanut Motonetista. Diagnoosipalvelussa OBD-vikakoodien luku maksaa 9 euroa ja laajempi ajoneuvon järjestelmätestaus 19 euroa.

Tarjoamme joustavien aikojen lisäksi edullisia palveluhintoja, Saastamoinen toteaa lopuksi.

 

Lisätietoja:

Motonet Oy, kehityspäällikkö Mika Saastamoinen, p. 040 319 0048, mika.saastamoinen@motonet.fi

Motonet Oy, toimitusjohtaja Eero Broman, p. 044 033 0200, eero.broman@motonet.fi

 

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot 22 paikkakunnalla Suomessa myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja -tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastustarvikkeita sekä kodin- ja vapaa-ajantuotteita. Motonetin liikevaihto tilikaudella 2014 oli yli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 800 henkilöä. Motonet on osa Broman Group -konsernia, joka viettää tänä vuonna 50-vuotismerkkipäiväänsä. www.motonet.fi

 

www.motonet.fi/motomaatti

Ostoskori on tyhjä