Kanta-asiakaspäivät

Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Tekniikan Maailman vertailussa Motonet korjaamot

Tekniikan Maailman uusimman numeron jutussa vertailtiin merkkikorjaamoja ja merkeistä riippumattomia korjaamoja. Mukana olivat Helsingin ja Turun Motonet korjaamot. Motonet korjaamoja on lisäksi Espoossa, Kotkassa ja Porissa. Korjaamot toimivat yrittäjävetoisesti Poria lukuun ottamatta.

TM-vertailussa menestyivät merkkikorjaamot muiden saadessa kautta linjan pääasiassa huonoja arvosanoja. Valitettavaa oli, että myös Motonet korjaamoiden huoltotöiden laadussa on ollut puutteita. Palvelu on kuitenkin ollut hyvää asiakaspalvelun saadessa kiitosta ystävällisestä ja nopeasta toiminnasta.

Motonet korjaamoyrittäjiä valittaessa pyritään aina löytämään paras mahdollinen vaihtoehto laadun takaamiseksi. Yrittäjiä edellytetään myös sitoutumaan sovittuihin periaatteisiin, jotta he voivat toimia Motonetin yhteydessä. Tämän lisäksi heidän kanssaan käydään säännöllisesti keskusteluja, joiden tavoitteena on kehittää korjaamotoimintaa entisestään.

Motonet korjaamoja on kehitetty määrätietoisesti niiden perustamisesta lähtien. Niissä on käytössä alan uusimmat testauslaitteet. Varaosina käytetään Motonetin laadukasta ja kattavaa varaosavalikoimaa. Jatkossa laatujärjestelmää tullaan kehittämään yhä enemmän. Tavoitteena on saada nostettua Motonet korjaamoiden mielikuva samalle erinomaiselle tasolle kuin Motonetin.

Lisätietoja:

Motonet Oy, kehityspäällikkö Mika Saastamoinen, p. 040 319 0048, mika.saastamoinen@motonet.fi

 

Ostoskori on tyhjä