Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Rapala Kalatakuu viehesarja taimen, kirjolohi, aurinkoinen keli

55-19134

0 arvostelua

Rapala Kalatakuu viehesarja taimen, kirjolohi, aurinkoinen keli
Oletuskuva

Rapala Kalatakuu viehesarja taimen, kirjolohi, aurinkoinen keli

55-19134

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
19,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää ottivieheet taimenen ja kirjolohen kalastukseen aurinkoisella säällä. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.
Ratkaise päivän "koodi" josta kalat kiinnostuvat!
Vaihda viehettä! Erilaiset vieheet, vaikkapa vaappujen eri mallit, uivat niille ominaiseen tapaan. Vaapun potku, rungon kierto ja niiden taajuus vaihtelevat malleittain.

Vaihda väriä! Kalatakuu-viehesarjassa perusasiat ovat kunnossa värien osalta. Nyt pitää vain löytää se, joka kiinnostaa kaloja juuri tällä hetkellä.
Elävöitä vieheen uintia käyttäen pysäytä ja kelaa -uittoa! Usein kala iskee kun viehe pysähtyy tai heti kun se taas lähtee liikkeelle.
Elävöitä uintia vaihtelemalla vieheen nopeutta! Jo yhden heiton aikana voit välillä kiihdyttää ja hidastaa vieheen uintinopeutta.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma, että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus. Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!
Rapala-Kalatakuu-viehesarjat sisältävät kalalajeittain valikoituja vieheitä eri kalastusolosuhteisiin. Valinnat perustuvat suomalaisten Rapala ProGuide -ammattioppaiden ja maamme taitavimpien kalastajien pitkäaikaiseen kokemukseen.
Tuotekoodi:
55-19134
Brändi:
Rapala
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    113 mm
  • Pituus
    24 mm
  • Korkeus
    171 mm
  • Paino
    0.036 kg
Tuotekoodi:
55-19134
Brändi:
Rapala
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja