Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Neste Pro 4T-pienkonebensiini 5l

59-9045

297 arvostelua

Neste Pro 4T-pienkonebensiini 5l
Oletuskuva

Neste Pro 4T-pienkonebensiini 5l

59-9045

297 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
21,90 €/ kpl(4,38 €/l)
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Neste PRO™ 4T -pienmoottoribensiini soveltuu sellaisenaan kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin kuten ruohonleikkureihin, mönkijöihin ja perämoottoreihin.

Yhdessä puhtaampien pakokaasujensa ja pienemmän haihtuvuutensa ansiosta Neste-pienmoottoribensiiniä käyttävien pienkoneiden kanssa työskentely ja harrastaminen on tavanomaista mukavampaa. Tätä käytettäessä ei vaatteisiinkaan jää sellaista hajua kuin tavallisten bensiinien kanssa. Neste-pienkonebensiiniä arvostaa varmasti niin järvenselän kuulaudesta nauttiva uistelija kuin nurmikkoa kesähelteellä leikkaavakin. Myös rankassa työkäytössä Neste-pienmoottoribensiini näyttää puolensa. Neste-pienmoottoribensiini on kehitetty sellaiseksi, että sen haihtuma ja pakokaasupäästöt aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa sekä käyttäjille että ympäristölle. Bentseenittömyytensä ansiosta Neste-pienmoottoribensiiniä ei luokitellakaan myrkylliseksi aineeksi.

Tarkoin valitun kemiallisen koostumuksensa ansiosta Neste-pienmoottoribensiini ei höyrysty yhtä helposti kuin tavalliset bensiinit, joten sen käsittely on miellyttävää ja turvallista. Neste-pienmoottoribensiiniä käytettäessä pienkoneissa koneen kuumuudesta tai polttoaineensyötön yksinkertaisesta rakenteesta johtuvat tyypillisen suuren haihtumishäviöt jäävät pienemmiksi. Etenkin pienkäyttäjän kannalta Neste-pienmoottoribensiinin hyvä säilyvyys on myönteinen ominaisuus. Kyseistä bensiiniä käytettäessä polttoainejärjestelmää ei tarvitse tyhjentää pitemmänkään käyttötauon ajaksi, sillä Neste-pienmoottoribensiini ei seisoessa hartsiinnu tai muuten vanhene.

Neste Pro™:ta käyttäessä eron huomaa välittömästi. Haitallisia höyryjä syntyy tankatessa merkittävästi vähemmän. Moottori tuottaa myös vähemmän haitallisia pakokaasuja. Pienmoottoribensiinin hyödyt korostuvat silloin, kun moottorin päästöt vaikuttavat lähiympäristöön ja laitteen käyttömukavuuteen.

• Pienkoneen talvisäilytykseen:
Varmista tulevalle keväälle huoleton ensikäynnistys tankkaamalla talven säilytysbensiiniksi Neste PRO:ta. Lue lisää osoitteessa https://www.neste.fi/artikkeli/syyshuollossa-neste-protm-pienmoottoribensiinia-tankkiin.

• Veneilijän valinta:
Neste PRO ei aiheuta hajuhaittoja. Siksi Neste PRO on ykkösvalinta, kun haluat nauttia veneilystä täysin palkein. Lue lisää osoitteessa https://www.neste.fi/artikkeli/valitse-vesille-puhtain.

• Raikkaampi pihapiiri:
Olipa välineenä moottorisaha, trimmeri tai ruohonleikkuri, Neste PRO -pienmoottoribensiini palaa puhtaasti ja tekee pihatöistä hauskempaa.

Olipa kyseessä kaksi- tai nelitahtinen harrastusväline tai työkone, Neste Pro™ -pienmoottoribensiini on ylivertainen valinta kaikkiin pienikokoisiin polttomoottoreihin. Neste Pro™ -pienmoottoribensiinillä harrastat huolettomasti ja teet töitä miellyttävästi.
Vaaralausekkeet:
  • H224: Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry.
  • H304: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
  • H315: Ärsyttää ihoa.
  • H336: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
  • H411: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
hazard_pictogram_GHS02
hazard_pictogram_GHS07
hazard_pictogram_GHS08
hazard_pictogram_GHS09
Tuotekoodi:
59-9045
Brändi:
Neste Oil Oy
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    192 mm
  • Pituus
    128 mm
  • Korkeus
    323 mm
  • Paino
    3.64 kg
Tuotekoodi:
59-9045
Brändi:
Neste Oil Oy
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

4,7
297 arvostelua

1

/30