Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Mente Marine ACS R automaattitrimmikytkin

50-00277

0 arvostelua

Mente Marine ACS R automaattitrimmikytkin
Oletuskuva

Mente Marine ACS R automaattitrimmikytkin

50-00277

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
539,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
ACS R -automaattitrimmikytkin säätää veneen kulkuasentoa sivusuunnassa. Kytkin soveltuu erinomaisesti perämoottorilla tai sisäperämoottorilla varustetun veneen trimmitasojen ohjaukseen. Automaattinen tuulen tai kuorman aiheuttaman sivukallistuman korjaus tekee matkustamisesta mukavampaa ja turvallisempaa, sekä parantaa polttoainetaloutta.

Nopeuden muuttuessa, kurssin vaihtuessa tai matkustajien liikkuessa ACS-trimmiautomatiikka korjaa veneen kulkuasennon säätämällä trimmitasojen asentoa. Järjestelmä on helppo asentaa sekä hydraulisille että sähkömekaanisille trimmeille. Kaikki laitteen ohjaukseen liittyvät toiminnat on sisällytetty ohjauspaneeliin eikä mitään erillisiä laitteita tarvitse asentaa. Riittää, että nykyiset katkaisimet vaihdetaan tähän uuteen ohjainpaneeliin.

Paneelissa on trimmilevyjen asennon osoitin, mahdollisuus manuaaliseen kulkuasennon säätöön ja levyjen automaattinen palautus, kun nopeus laskee liukukynnyksen alapuolelle. Toimii erinomaisesti kaikkien yleisimpien trimmijärjestelmien kanssa.
Tuotekoodi:
50-00277
Brändi:
Mente Marine
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    157 mm
  • Pituus
    227 mm
  • Korkeus
    55 mm
  • Paino
    0.3 kg
Tuotekoodi:
50-00277
Brändi:
Mente Marine
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja