Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Alpine MotoSafe Tour Korvatulpat

40-05771

0 arvostelua

Alpine MotoSafe Tour Korvatulpat
Oletuskuva

Alpine MotoSafe Tour Korvatulpat

40-05771

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
19,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
MotoSafe® Tour -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla keskitasoiseen vaimennukseen esimerkiksi moottoritielle ja pidemmälle matkalle

MotoSafe® -kuulosuojaimet ovat erinomaiset esimerkiksi moottoripyöräillessä tai moottorikelkkaillessa. Erikoisen suunnittelun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta kuulosuojaimet suojaavat erityisen hyvin tuulen kohinalta ja muulta häiritsevältä ja ajomukavuutta haittaavalta melulta vähentäen väsymystä ja epämukavuutta.

MotoSafe® Tour korvatulppamalliset kuulosuojaimet on suunniteltu moottoritienopeuksiin ja matkapyöräilyyn ja ne vaimentavat tehokkaasti liian koviä ääniä ja ehkäisevät kuulovaurioiden syntymistä. Erinomaisesta vaimennuksesta huolimatta kuulokkeet ovat mukavat käyttää ilman tukkoisuuden tunnetta korvissa. Suojauksesta huolimatta liikenteen, moottoripyörän sekä kypäräpuhelimen äänet ovat hyvin kuultavissa.

MotoSafe® Tour kuulosuojaimet ovat kestäviä, ne on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä, eivätkä ne sisällä silikonia, ja lisäksi ne on helppo kuljettaa mukana laadukkaan kuljetuspussin avulla.

Mukana pakkauksessa:
• MotoSafe® Tour -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla keskitasoiseen vaimennukseen esimerkiksi moottoritielle ja pidemmälle matkalle
• Laadukas kuljetuspussi
• Alpine -asetinputki
Tuotekoodi:
40-05771
Brändi:
Motosafe
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    80 mm
  • Pituus
    100 mm
  • Korkeus
    20 mm
  • Paino
    0.031 kg
Tuotekoodi:
40-05771
Brändi:
Motosafe
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja