Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Muista hyödyntää kanta-asiakasetusi!

Kanta-asiakkaan ostoedut 25.5. - 4.6.2017

Motonetin kanta-asiakas voi hyödyntää kanta-asiakkaan alennukset seuraavasti:

• 5 € edun, kun kertaostoksen loppusumma on 50 € tai enemmän
• 10 € edun, kun kertaostos on vähintään 100 €

Alennuksen saa hyödynnettyä tunnistautumalla kassalla kanta-asiakkaaksi ja mainitsemalla asiasta. Verkkokaupassa kanta-asiakas voi hyödyntää ostoedun tekemällä tilauksen sisäänkirjautuneena ja valitsemalla alennuksen käyttöön ennen ostosten maksamista.

Ostoedut ovat voimassa Motonet-tavarataloissa, verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa (puhelinmyynti) 25.5. - 4.6.2017

• Ostoedut ovat henkilökohtaisia.
• Edun voi käyttää yhden kerran ja vain yhtä ostotapahtumaa kohden.
• Yhdellä ostokerralla voi käyttää yhden ostoedun.
• Ostoedun saadakseen pitää tunnistautua kanta-asiakkaaksi.
• Kertaostoksen loppusummaan ei lasketa lahjakortteja, pantti- eikä muita maksuja.
• Ostoetua ei voi käyttää tuotehyvityksellä, hyvityskuitilla, panttipalautuksella tai lahjakortilla
  maksettaviin ostoksiin.
• Ostoedun saa normaali- ja tarjoushintaisista tuotteista.

 

Motonet kanta-asiakasohjelman säännöt

Liittyminen kanta-asiakkaaksi ja kanta-asiakaskortti

Motonetin kanta-asiakkaaksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen, Ruotsin ja Viron kansalaiset. Suomessa ja Virossa asuvat henkilöt voivat liittyä kanta-asiakasohjelmaan Motonet-tavarataloissa tai Motonet-verkkokaupassa. Ruotsissa asuvat henkilöt voivat toistaiseksi liittyä kanta-asiakasohjelmaan Motonet-tavaratalossa. Liittyminen on ilmaista.

Kanta-asiakasedut saa ilman erillistä kanta-asiakaskorttia, ajo- tai henkilökorttia näyttämällä. Ajo- tai henkilökorttia  kanta-asiakaskorttina käytettäessä tulee kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen tehdä ko. kortissa olevaa henkilötunnusta käyttäen. Henkilötunnusta käytämme vain kortin käytön yhteydessä yksisuuntaisena salausavaimena muodostettaessa yksilöllinen kanta-asiakastunniste. Henkilötunnusta emme tallenna kanta-asiakasjärjestelmäämme.


Asiakas saa kuitenkin erillisen kanta-asiakaskortin niin halutessaan, esim. mikäli hän ei omista ajo- tai henkilökorttia tai hän ei halua käyttää ko. korttia tunnistautumiseen. Kanta-asiakaskortin saa Motonetin asiakaspalvelupisteestä.  Kanta-asiakkaalla on myös mahdollisuus saada perheenjäsenelleen rinnakkaiskortti. Rinnakkaiskortti on nimetty kanta-asiakkuuden haltijan mukaan. Rinnakkaiskortin saa Motonetin asiakaspalvelupisteestä.

Kanta-asiakkaiden saamat edut

Liittymisetuna kanta-asiakas saa 10 % alennuksen valitsemansa kertaostoksen loppusummasta. Alennusta ei myönnetä lahjakorteista eikä pantti-, toimitus-, ennakkomaksuista tai muista vastaavista maksuista. Liittymisedun voi käyttää tavarataloissa tai verkkokaupassa. Etu on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Ostotapahtumaa kohden voi käyttää joko yhden liittymisedun tai muun ostoedun.

Motonet kanta-asiakasohjelmaan liittyneet asiakkaat voivat hyödyntää Motonet-tavarataloissa ja -verkkokaupassa voimassa olevia kanta-asiakashintoja ja -etuja. Lisäksi asiakas voi saada asiointiin perustuvia etuja kuten etuseteleitä/ostoetuja. Ostotapahtuman yhteydessä kanta-asiakkaaksi tunnistautuneiden asiakkaiden kesken Motonet arpoo kuukausittain 100 euron lahjakortteja sekä aikakauslehden vuosikertoja.

Motonetin kanta-asiakkaat voivat hyödyntää takuupankkia. Takuupankin avulla kanta-asiakkaiden ei tarvitse säilyttää ostamiensa tuotteiden kuitteja, vaan kanta-asiakasjärjestelmä säilyttää liittymisen jälkeen ostettujen tuotteiden takuutiedot asiakkaan puolesta. Takuupankkiin rekisteröityvät vain ne ostokset joita tehdessä asiakas on tunnistautunut kanta-asiakkaaksi.

Asiakastiedot

Motonet tallentaa kanta-asiakkaan henkilötiedot kanta-asiakasjärjestelmään. Motonet käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Kanta-asiakkaaksi liittyneille lähetetään sähköposti liittymisen vahvistamiseksi.

Motonet käyttää henkilötietoja tuotteiden ja palvelujen markkinointiin kanta-asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietoja ei luovuteta Motonetin kanta-asiakasohjelman ulkopuoliseen käyttöön.

Kanta-asiakasjärjestelmä tallentaa kanta-asiakkaan tekemät ostot. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

Kanta-asiakkaalla on oikeus kieltää asiakastietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Motonetin asiakaspalveluun.

Kanta-asiakkaan osoitetiedot päivitetään Postin palvelusta. Mikäli kanta-asiakas on kieltänyt osoitetietojensa päivityksen Postin palvelusta, on hänellä velvollisuus ilmoittaa osoitemuutokset Motonetin asiakaspalveluun, lähettämällä viesti osoitteeseen kanta-asiakas@motonet.fi tai peruuttamalla uutiskirjeen tilaus kirjeen alaosan linkistä.

Kanta-asiakas voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Motonet-tavarataloissa tai sähköpostitse. Muutoksia voi tehdä myös puhelinpalvelussa, mikäli asiakas pystytään tunnistamaan varmuudella.

Markkinointi

Lähetämme kanta-asiakkaillemme keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa sähköpostikirjeen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, kanta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista. Mobiiliviestintää käytämme pääasiassa vain asiakkaiden tavoittamiseen esim. yhteystietojen tarkistamista varten. Lisäksi kanta-asiakkaat voivat saada maksimissaan kolme kertaa vuodessa markkinointiviestejä postitse.

Kanta-asiakkuuden lopettaminen

Asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuuden ilmoittamalla siitä Motonet-tavaratalon asiakaspalveluun tai sähköpostitse (kanta-asiakas@motonet.fi). Kanta-asiakkuuden päättyessä päättyy myös Omat Sivut -palvelun käyttöoikeus.

Motonet kanta-asiakasohjelman yhteystiedot

Postiosoite:
Motonet Oy, PL 131, 20251 TURKU

Kanta-asiakas verkkosivut
http://www.motonet.fi/fi/kanta-asiakas

Sähköpostiosoite:
kanta-asiakas@motonet.fi

Kanta-asiakkaan puhelinpalvelu:
0403 190 190, avoinna arkisin klo 8-21, la 9-18, su 12-18 (matkapuhelinmaksu)

Ostoskori on tyhjä