Motonet talvikalastuskuvasto

Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-20 ja la klo 09-17

Defa Termina 1200 sisätilanlämmitin

45-5004

Defa Termina 1200 sisätilalämmitin, jossa lämpötilan mukaan säätyvä vastus, teho 1200 W. Mahdollista sijoittaa jalkatilan sivuseinälle mukana tulevan kiinnikkeen avulla.

kanta-asiakastarjous 19,90
(norm. 24,90)

Lue lisää!

Autokamera HD & 8 GB muistikortti

38-2586

Automaattisesti tallentava kompakti autovideokamera. Käynnistyy ja sammuu auton moottorin mukana. Tallentaa HD-tason videokuvaa. Tallennus MicroSD-muistikortille. Kirkas 1.5” LCD näyttö suoratoistolla.

kanta-asiakastarjous 49,90

Lue lisää!

CTEK MXS 3.6 ylläpitolaturi

45-5506

Pienikokoinen, 12 V 3,6 A täysautomaattinen nelivaihelaturi. Soveltuu akun normaalin lataamisen lisäksi pitkäaikaiseen ylläpitolataukseen. IP65-suojausluokitus (pöly- ja roiskevesitiivis). Viiden vuoden takuu.

kanta-asiakastarjous 49,90
(norm. 59,90)

Lue lisää!

Lowrance Elite-3X värikaikuluotain

38-6267

Kaikkien aikojen edullisin värinäytöllinen kalanetsin. Kompakti, leditaustavalaistulla värinäytöllä varustettu jolla on helppo ja nopea tunnistaa kalat, pohjan muodot ja muodostelmat. Katselukulmaa on helppo säätää ja näytön voi irrottaa helposti talteen laittoa varten nopeasti irrotettavan, kallistuvan ja kääntyvän kannattimen ansiosta.

kanta-asiakastarjous 129,00

Lue lisää!

Wildgame Blade X5 riistakamera

56-7516

Monikäyttöinen riistakamera, jossa viiden megapikselin kuvakenno sekä 18-osainen infrapunasalama, jonka kantomatka on jopa 12 metriä. Kamerassa SD-korttipaikka. Värilliset still- ja videokuvat päivällä, mustavalkoiset yöllä.

99,00

Lue lisää!

Fiskars QuikFit räystäskourun puhdistaja

38-8739

Harjan ja raaputtimen yhdistelmä puhdistaa räystäskourut tehokkaasti. Työskentelykulmaa voidaan säätää molempiin päihin erikseen.

19,90

Lue lisää!

Ajankohtaisia kampanjatuotteita

Uudet aukioloajat

 

Tervetuloa Motonet-verkkokauppaan!

Motonetista löydät auton varaosat yli 500 ajoneuvomalliin. Meiltä löydät autovaraosien lisäksi kaiken tarvitsemasi niin autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen sekä veneilyyn. Valikoimassamme myös kattava valikoima työkaluja ja rakennustarvikkeita.

Tuotteiden haku ja tilaaminen verkkokaupasta on nopeaa ja helppoa. Tuotekortilta näet tuotteiden saatavuuden tavarataloista ja verkkokaupasta.

Voit aloittaa sivustoon tutustumisen sivun yläosan osastovalikosta tai voit valita haluamasi tuoteryhmän sivun vasemmasta reunasta.

Auton varaosat netistä

Motonet-verkkokaupan kattavista varaosaluetteloista löydät taatusti sopivat ja kestävät varaosat niin autoihin, moottoripyöriin, mopoautoihin, mönkijöihin sekä perämoottoreihin. Varaosahaku rekisterinumerolla onnistuu tavaratalon palvelutiskillä.


Motonet-verkkokaupan monipuoliset ja turvalliset maksutavat mahdollistaa Paytrail

Ostoskori on tyhjä